Face of Setia City Mall – Chong Jo Lee

Weekend lepas, dijemput menjadi Juri untuk Face of Setia City Mall untuk kategori “Pilihan Bloggers”. Saja nak kembangkan network, terima tawaran sambil bolehla singgah di shopping complex yang baru :

Face of Setia City Mall - Chong Jo Lee 2

Peserta No. 7 ini @ Chong Jo Lee berjaya menarik perhatian Eyriqazz. Ehh, sejak bila Eyriqazz jadi fashion blogger ni? Hahaha, layankan aje. For me, dia ada complete pakej untuk jadi Model/Face of Setia City Mall. Selain eyriqazz, blogger lain yang turut menjadi juri kali ini adalah Jessying.Com dan Tauyanm.com (Fashion Blogger yang berasal dari Filipina dan kini menetap di Malaysia)

Face of Setia City Mall - Chong Jo Lee 1
Public Speakingnya pun sangat bagus. Jawapan yang diberikan agak bernas dan berkesan. So, time ni memang dia yang menjadi pilihan eyriqazz untuk menjadi Juara.

IMG_0264 Meja Juri. Umm, tak sangka diletak kat tengah-tengah pula

Face of Setia City Mall - Chong Jo Lee 4

Result dah announce, so tak salah revealkan pemarkahan eyriqazz kan? Inilah antara 8 dari 16 markah peserta yang mengambil bahagian. First time, so, followje gerak hati.

Turn out, hasilnya :

Face of Setia City Mall - Chong Jo Lee 5Chong Jo Lee  memenangi both kategori “Bloggers Choice dan juga Pemenang Face of Setia City Mall”

Face of Setia City Mall - Chong Jo Lee 7Tahniah diucapkan. Pandai juga eyriqazz memilih pemenang, kan?

Face of Setia City Mall - Chong Jo Lee 10Tahniah juga buat peserta-peserta yang lain. Everyone is a winner

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “Face of Setia City Mall – Chong Jo Lee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.