Apa Itu Affiliate?

Apa Itu Affiliate? Persoalan yang diajukan di Facebook Eyriqazz. Honestly, eyriqazz sendiri hanya mengenali dan bergiat aktif dengan program Affiliate beberapa tahun selepas aktif berblogging. Rasanya tahun 2012.

affiliates_program
Affiliates – Affiliate lebih kurang “Anda Jual Produk Orang Lain” dengan meletakkan banner, ataupun affiliate link di blog, e-mail ,facebook, etc. Sekiranya produk yang anda promosikan itu diklik dan dibeli oleh pembaca blog misalnya, anda akan mendapat komisen tertentu misalnya 10-50% dari harga produk tersebut. Produk-produk yang biasanya dijual melalui program Affiliate ini antaranya Ebook, Produk Digital, dan juga Produk Fizikal.

Bolehke Buat Duit dengan Program Affiliate?

Affiliate jomniagaJawapannya boleh. E-mail di atas antara bukti antara Income yang berjaya Eyriqazz hasilkan dengan Program Affiliate Jomniaga dengan mempromosikan beberapa buah Ebook di blog Eyriqazz.Com ini. Antara Ebook yang pernah dijual melalui program Affiliate Jomniaga ini, antaranya Ebook 37 Teknik Luar Biasa Hapuskan Masalah Kekeringan Idea , Order Buku Fizikal Pelaburan Hartanah Tanpa Modal , dan Tips Anak Pintar .

Apakah Program Affiliate yang terbukti Berkesan dan Dibayar?


Antaranya :
1) Jomniaga
2) Equrban
3) Jobdirumah 
4) Klikjer

Banyak lagi. Antara tips-tips yang boleh dipraktikkan antaranya :

1) Tips Affiliate Tidak Terkalah Mr Titan
2) Ebook Kursus Affiliate

Selamat mencuba. Pecahkan ruyung, dan dapat sagunya. Harap menjawab persoalan Ogy SijemariSeni.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Apa Itu Affiliate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.