5 Teknik Luar Biasa Hapuskan Masalah Idea

Saya kongsikan 5 dari 37 teknik Luar Biasa Hapuskan Masalah Idea yang diperolehi dari Ebook Ini :

1) Gambar Penjana 1,000 Idea Luar Biasa
– Pengalaman Eyriqazz sendiri, ada gambar yang menarik ,senang nak mendapatkan idea untuk updatekan blog. Kadang-kadang, tak perlula kisah sangat orang suka or tidak suka  dengan gambar yang bakal kita kongsikan. I.e. gambar family. For me, gambar-gambar anak-anak misalnya, menjadikan diari online buat seisi keluarga.

2) Adaptasi Kisah Kejayaan Manusia
– Yup, ramai yang suka mendengar kisah kejayaan manusia kan? I.e. Kisah Si Genius mendapat feedback yang agak memberansangkan dari pembaca untuk mengomen.

3) Sedut Idea dari Impian
– 4 Tips Eyriqazz dapat Advertorial dari Nuffnang/Pengiklan. Tentu ramai yang nak membacanya kalau eyriqazz kongsi-kongsikan, kan? Dah ada dikongsikan , pandai-pandaila mencari di entri-entri lama.

4) Pakcik Google Sedia Membantu
– Apa yang anda suka cari di google? Kongsi-kongsikan entri sebegitu, tentu ramai juga orang seperti anda yang turut mencari informasi yang sama. Sebolehnya, make it personal.

5) Mentor Sebagai Virus Idea
– Carila mentor dalam berblog. Macam eyriqazz sendiri , antara mentor eyriqazz dalam berblog antaranya Melromeo, Denaihati, Redmummy, Beautifulnara, Kujie, dan ramai lagi. Hendak berjaya dan menjadi penulis blog yang disukai ramai, kenalah ada “Sifu/Cikgu” kan?

Lagi 32 teknik luar biasa tersebut, bolehla perolehi di Ebook Ini . Eyriqazz sendiri dah praktikkan beberapa Tips di dalamnya dan Alhamdulillah, semakin menampakkan hasilnya. Sindrom Kenadotan semakin berkurangan dan momentum berblog semakin menampakkan hasilnya. Pengiklan pun tidak teragak-agak untuk engage bila melihat blogger mampu menghasilkan entri dan idea seperti mereka inginkan.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

31 thoughts on “5 Teknik Luar Biasa Hapuskan Masalah Idea

Leave a Reply to Nurul Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.