Pinjaman Peribadi yang Agresif

Miss X : Hello, Boleh bercakap dengan Encik X Bin ……
Eyriqazz : Bercakap…

Miss X : Awak ni kerja kerajaan or swasta?
Eyriqazz : Umm, siapa bercakap ni ya? (Umm,kenapa nak tanya aku kerja mana, mana dapat nombor telefon ni?)

Miss X : Saya dari Koperasi ABC….. (gambar sekadar hiasan). Awak ni kerja kerajaan or swasta ya?
Eyriqazz : Untuk apa ya awak telefon dan tanya saya kerja mana?

Miss X : Kami nak tawarkan pinjaman peribadi . 3.99% je setahun. Rendah interest rate dia
Eyriqazz : Umm, sorry, tak berminat….Salam pun tak beri, kenal pun tidak, tetiba nak offer loan dan tanya kerja mana…

Miss X :Umm, umm, kenapa tak berminat ya? Interest antara paling rendah di Malaysia ni tau…
Eyriqazz : It’s ok…Not interested…By the way, mana u dapat nombor telefon saya dan siap tahu nama penuh ni?

Tuttt…telefon diletak…

Agresif sekarang. Nombor telefon dan peribadi dijual pihak tidak bertanggungjawab sesuka hati..Setiap minggu at least 1-2 telefon diterima menawarkan pinjaman peribadi, insurans, pakej perlancongan, etc….

P.s : Rahsia Senang Mendapat Pinjaman bolehla refer SINI

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

19 thoughts on “Pinjaman Peribadi yang Agresif

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.