Penajaan Seminar Buat Duit Dengan Blog

seminar-buat-duit-dengan-blog-denaihatiSeminar Buat Duit Dengan Blog
Tarikh : 19 Mei 2013 (Sabtu)
Masa : 8.30pagi – 1.30 petang
Tempat : Hotel SInggahSana, Petaling Jaya

Eyriqazz sendiri telah registerkan diri untuk Seminar ini. Rasanya masih banyak teknik dan tektik yang masih eyriqazz belum ketahui Cara-Cara Untuk Buit Duit Dengan Blog. Nak berguru kenalah dengan yang lebih pakar dan berpengalaman kan? Dianjurkan oleh Team Denaihati Network, satu nama yang tidak asing lagi di persada blogging Malaysia. Seorang businessman yang berjaya yang menjana 5-6 angka sebulan dari bisness dan juga blognya. Kagum, inilah antara platform terbaik yang tidak akan eyriqazz sia-siakan.

Siapa tahu, dari 3-4 angka sebulan Income berblogging Eyriqazz sekarang, mungkin boleh digandakan ke 4-5 angka selepas ini?

Rasanya faktor kewangan mungkin yang menjadi penghalang untuk ramai bloggers/Newbie especially untuk mendaftarkan ke seminar ini. Terbaca Tips Untuk Bahagia, jadi kali ini bolehla Eyriqazz praktikkan . Eyriqazz akan menaja RM300 untuk 20 Peserta Pertama yang mendaftarkan melalui link INI .

Syarat-syaratnya :
1) Peserta pertama sehingga ke-10 terawal yang mendaftarkan dan bayar melalui LINKΒ INIΒ akan eyriqazz berikan kembali RM20 setiap peserta. Jadi, kosnya hanyalah RM30.
Register :
1) Amir Nawawi 2)Cikgu Naman 3) Prof Hariz 4)Neal Izham 5)Melastik Bintang 6)Atan Ahmad( 4 left)

2) Peserta ke 11-20 , akan eyriqazz kembalikan RM10 setiap peserta. Kosnya akan menjadi RM40.
3) Selepas membuat pembayaran, bolehla e-mailkan details dan bukti pembayaran ke iman1237@hotmail.com. Refund (1 atau 2) itu akan diberikan serta merta selepas mendapat pengesahan dari BroΒ Anarm
4) Tawaran Terhad sehingga 18 Mei 2013 sahaja. First come, first serve.

Jadi, apa tunggu lagi, bolehla register di SINI

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

65 thoughts on “Penajaan Seminar Buat Duit Dengan Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.