Kurang Ajar – Langgar dan Lari

Weekend lepas, lunch di MZ DarulNaim . Parking di parking berbayar sebelah Restoran tersebut. Sudah makan , kembali ke tempat parking :

IMG_0998

Bumper Depan sudah kena langgar. Memang kurang Ajar, langgar dan lari. Dahla dilanggarnya bumper di tempat letak kereta. Ada lagi orang yang tak reti nak parking kereta rupanya? Pemandu yang memandu tu , saya sudah agak, mesti melayu kerana tempat ni mostly melayu yang singgah dah sebelum parking tu ada nampak satu kereta yang nak parking dalam keadaan yang mencurigakan.

Wifey pergi servis kereta pagi tadi, katanya kena ketuk dan kena tinggal sehari. Tak sempatla nak baiki lagi. Fuhh, dahla nak balik kampung mengundi Awal bulan tahun depan nanti. Dugaan, dugaan buat Bakal Pengundi Pertama Kali. Servis tadi pun, habisla dalam RM300+ juga, tuh belum dicampur yang bumper kena ketuk dan nak kena tukar kedua-dua tayar nanti.

IMG_0995P.s : Owwh, takkan Parking sudah tidak percuma, Kereta saya dilanggar kot?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

10 thoughts on “Kurang Ajar – Langgar dan Lari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.