Happy 1st Birthday Azim

Games KLCC 3

6 April 2013, hari ini, genaplah Setahun Usia Azim. Rasa cepat je masa berlalu. Pejam celik, pejam celik, sudah setahun berlalu.

Rasa macam baruje minggu lepas sambut kelahiran Azim di Ampang Puteri Hospital. Cepat kan masa berlalu kini? Nasib baik la ada blog ni, bolehla memorikan gambar-gambar dan kenangan bersama anak-anak. Bila mereka besar nanti, at least adalah diari buat mereka melihat kembali detik-detik mereka. Gambar sekarang ni tak berapa ramai orang nak print kan?

Huggies Dry Pants review 25

Plan nak buat Majlis Birthday Azim minggu ni tapi atas faktor-faktor yang tidak dapat dielakkan , terpaksa tangguhkan dulu. Maybe minggu depan or minggu satu lagi. Kalau time birthday Alisya biasanya saya jemput rakan-rakan bloggers yang rapat. This year, belum pasti lagi. Kena tanya pendapat Isteri dulu camne.

Semoga Anakku membesar Sihat, bijak, dan menjadi anak yang Soleh. Memang agak besar cabaran membesarkan anak di zaman milenium dan materialistik ini.

Nandos Malaysia 3
Birthday Boy Si Jantung Hati
1 Tahun Usianya Kini
Penyeri Seisi Keluarga Sudah Semesti
Menjadi Anak yang Soleh doa dari kami

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

17 thoughts on “Happy 1st Birthday Azim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.