Dara Jutawan

Dara Jutawan

Apakah first impression anda bila membaca tajuk muka depan Harian Metro hari ini? Dara Jutawan , memang pandai Harian Metro memilih tajuk bagi melariskan jualan. Turn out,  Eyriqazz sambar satu selepas almost berbulan-bulan tak beli Akhbar Harian Metro.

Perkongsian menarik, dua adik beradik yang bergelar jutawan dengan sumber pekerjaan menjadi Perunding Saham Amanah dan Insurans. Kerja keras sejak zaman belajar membuahkan hasil dan mampu memiliki pelbagai aset seperti kereta dan Banglo. Teringat dekat bekas seorang rakan sekerja, MrJocko yang kini mampu menjana 4-5 angka sebulan hasil menjadi Perunding Saham Amanah & Blogger Sepenuh Masa dan bercuti keluar negara setiap tahun. Chaiyok bro.

Yup, Rezeki takkan datang bergolek. Myself, tahun ini agak kelam kabut sedikit. Perancangan yang diatur tidak seperti yang diinginkan. Namun, ianya tidak akan mematahkan semangat untuk terus berusaha. Di mana ada kemahuan, di situ ada jalannya kan?

P.s : Kagum bila melihat kejayaan rakan-rakan i.e. Jutawan Hartanah Ensem, Tauke Bisness Tudung  Berjaya, Businessman Berjaya Pelbagai Bidang dan ramai lagi. Harap-harap one day dapat mengikut jejak langkah mereka. Doa-doakanla ya.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

40 thoughts on “Dara Jutawan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.