Blogger Kacak dan Cantik

Capture Top Commentator

 

Terimakasih buat Blogger Kacak dan Cantik @ Top Commentator Blog Eyriqazz.Com untuk bulan April 2013. Sebagai tanda penghargaan, sedikit review dan komen Eyriqazz tentang blog mereka :

1) AkuBiomed – Seorang Blogger yang agak berseni. First impression, seorang blogger yang agak Perahsia dan Berteka Teki. Komennya sentiasa menghiasi dan membuatkan hati gembira. Tipula kan, jadi blogger kalau tidak teruja melihat komen yang datang? Jangan lupa baca entrinya yang bertajuk Hanis Zalikha Gadis Bijak dan Belum Tercemar. Bijak bermain dengan tajuk yang menggiurkan saya untuk mengkliknya.

2) Titan – Namanya tiba-tiba memuncak naik selepas Sepetang Bersama Bloggers 2013. Titan dan Cendol Banting tidak dapat dipisahkan. Rupa-rupanya, ini antara Otai Blogger yang bijak dan banyak menjana Income dari pelbagai platform blogging i.e. Program Affiliate dan “Diam-Diam Ubi Berisi”. Honestly, entrinya banyak memberikan inspirasi. Cubalah baca entri Buat Duit Online, tentu anda akan merasakan, betapa kerdilnya diri dalam menjana Pendapatan dengan Blog. Jom dapatkan Rebat Seminar Buat Duit dengan Blog

3) Kid – Raja Komen Malaysia. Di mana-mana saja, mesti ada komennya. Teringat pula persamaan dia dengan Eyriqazz dulu yang rajin mengomen. Fulltime blogger yang semakin mencipta nama. Jealous dengan Bro yang sudah mampu bergerak sendiri tanpa dibebani dengan “Rat Race”. Tunjuk ajar ya. Entri pilihan –Hebat Sungguh Unifi.

4) Ecadwinkyasha – Antara pengomen Setia blog Eyriqazz . Cerita dari hati, header cantik, entri berwarna warni. Maybe boleh kurangkan sedikit warna, lebih selesa menyinggahi.

5) Hafiz – Blogger baru yang nampak masih mencari rentak dalam menghasilkan entri.  Mungkin masih tercari-cari entri yang paling sesuai dengan citarasa. Takpe dik, tepuk dada, tanya selera. Buat yang apa dirasakan terbaik.

P.s : Ke mana menghilangnya gadis/awek yang sentiasa mengomen di blog ini? Adakah semuanya sudah lari ke Blog Ensem dan Kacak ini?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Blogger Kacak dan Cantik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.