Promosi Menarik dari Eizil Network

Lama juga untuk membuat keputusan beralih ke WordPress. Tak Pandai, tak sempat, risau entri lama-lama hilang, dan pelbagai lagi persoalan yang bermain di fikiran. Mujurlah, dengan Bantuan Denaihati dan Eizil Network, Eyriqazz berjaya beralih ke WordPress. Semuanya diuruskan oleh Eizil Network, dari setting, template, transfer entri-entri lama, dan sebagainya. Eyriqazz just perlu berikan requirement dan teruskan menulis entri macam biasa.Kalau tidak tahu or tiada masa, serahkan saja pada yang lebih pakar.

Normalla, mula-mula beralih ke WordPress memang agak kekok sedikit. Namun, kalau mahu terus ke hadapan dan nampak lebih professional, WordPress sememangnya mampu “Branding” kan blog ke tahap yang lebih baik dan menarik potential Advertiser untuk mengiklankan produk/perkhidmatan mereka. Lihat saja pada BeautifulNara, Denaihati, Redmummy, Shakiddo, dan ramai lagi yang nampak semakin maju ke hadapan selepas beralih ke WordPress.

Berita baik, Promosi Istimewa dari Eizil Network di bulan March 2013 :

enit-promo-mac-2013

Memang agak menarik harga dan Promosi yang ditawarkan. Perkhidmatan Profesional yang ditawarkan setimpal dengan harganya. Testimoni Eyriqazz semasa menggunakan Perkhidmatan Eizil Network, sememangnya sangat berpuas hati. Bro Eizil yang begitu profesional melayan kerena eyriqazz yang agak cerewet mahukan itu dan ini, namun semua kehendak dan kemahuan eyriqazz berjaya dilakukan .  Alhamdulillah, beralih kepada WordPress salah satu my Wish List berjaya ditunaikan.

Selepas Eyriqazz, antara rakan blogger yang turut menggunakan khidmat Eizil Network antaranya Kak Sharidawati di Ashadin.Com . Terbaru Dr. Aslam turut menggunakan khidmat Eizil Network untuk beralih ke WordPress. Selain mereka, Denaihati.Com dan Sweetkurma.Com juga menggunakan khidmat Eizil Network. So far, rasanya semua sangat berpuas hati termasukla Eyriqazz sendiri.

Better late than never, perubahan itu perlu untuk terus ke hadapan. Berminat dan info lanjut bolehla singgahi entri ini –> Promosi Mac 2013

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

20 thoughts on “Promosi Menarik dari Eizil Network

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.