Perkhidmatan Sewa Mesin Chocolate Fountain

Banner CF.

Chocolate Fountain nama diberi
Nampak yummy menggiurkan hati
Memang sesuai untuk majlis birthday dan pelbagai lagi
Mahu menempah singgahla SINI

Fuhh, tentu meriah majlis Birthday Alisya & Azim kalau ada chocolate fountain ni. First time dengar ada perkhidmatan sewa mesin chocolate fountain ini. Bolehla merancang untuk sewa time birthday Azim & Alisya nanti.

EidulAdha @ PD
Memang menarik, tentu kanak-kanak, mak budak dan bapak budak serbu kanan dan kiri ni. Kalau ajak Sumijelly, rasanya dia dan anak-anak dia pun dah boleh habiskan satu fountain ni. Hik3, just kidding Sumi, jangan maree…

Luckily buat yang tinggal di Klang Valley, perkhidmatan Sewa Mesin Chocolate Fountain ditawarkan oleh Eida dengan harga yang boleh saya katakan murah dan agak berpatutan. Antara pakej yang ditawarkan :

Pakej Sewa RM150

Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)

2 kg Chocolate
Urus sendiri/Self handling
Mesin perlu di pulangkan dalam tempoh 24jam after pick up
Pick up location, Cheras area (MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna

Deposit Keselamatan diperlukan RM200 — deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik

Pakej Kasih RM200 (50pax – 100pax)

Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin
2 kg Chocolate
500 gram marshmallow
500 gram biskut jejari (stick biscuits)
Dadih Buah-buahan 20pcs
Urus sendiri/Self handling
Mesin perlu di pulangkan dalam tempoh 24jam after pick up
Pick up location, Cheras area (MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 — deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik

Add Ons
A) Pembantu & service RM50 . Pembantu akan jaga candy booth anda sampai tamat majlis.
B) Delivery Mesin Chocolate Fountain ke tempat yang dikehendaki ;-
1 ) Lembah Klang RM30.
2)  Luar Lembah Klang , boleh bincang

Pakej lain yang turut ditawarkan, bolehla singgahi SINI

Majlis Akikah NiaFuhh, memang nampak meriah. Kalau eyriqazz buat birthday Alisya & Azim nanti ni, tentu ramai yang confirmkan kehadiran ni. Bukan setakat birthday, memang sesuai untuk majlis kahwin, Aqiqah, Bertunang, Housewarming, dan pelbagai lagi…

Majlis Akikah Nia 2
Nak booking or taknak booking Birthday Azim nanti?

Tambah pula dengan Strawberri or buah yang dibeli sendiri, tentu yummy,yummy, kan?

Berminat nak dapatkan dan menyewa Chocolate Fountain ini? Bolehla hubungi :

Call/SMS/Whats App : Eida 012-2334792
Email : iedand23@gmail.com

Website : http://goo.gl/49SlS

** Chocolate Fountain Machine = Mesin Pancuran Coklat sesuai untuk semuaa Majlis. Majlis Kahwin, Aqiqah, Pertunangan, Event, Party. Apa saja majlis, Chocolate Fountain is trend now. Booking for ur slot and just enjoy ur party!

P.s : Jangan lupa quotekan nama Eyriqazz kalau menempah nanti, manatau diberikan “Harga Istimewa”?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

37 thoughts on “Perkhidmatan Sewa Mesin Chocolate Fountain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.