Mahal atau Murah?

Kos Plumber Kuala Lumpur 2013 1# Kerosakan 1 – Paip dipasang tidak kemas, Bocor dan perlu dibaiki kembali

Kos Plumber Kuala Lumpur 2013 2#Kerosakan 2 – Hos tidak dipasang dengan betul. Bocor juga, Kena tukar Hos Baru

Kos Plumber Kuala Lumpur 2013 3

# Kerosakan 3 – Tempat Flush tu patah. Kena tukar button flush baru

Isteri sudah membebel baikikan kerosakan yang sudah lebih seminggu. Weekend ni baru dapat panggil Plumber. Tuhpun selepas call dua tiga plumber. Plumber yang selalu berurusan, hilang pula nombornya. Plus, kerja yang dibuat sebelum ini kurang kemas. Jadi mintala nombor telefon dari pihak Management Condo. Total ketiga-tiga kerosakan dan kos upah adalah RM150. Nego,nego, dapatla RM140. Umm, entah kenapa rasa macam mahal… Apa pandangan korang, Murah ke Mahal dengan ketiga-tiga kerosakan yang dibaiki oleh Plumber ini?

P.s : Any tips nak cari Plumber yang bagus, boleh dipercayai dan harga yang berpatutan di Kuala Lumpur ini?

P.s.s : Nak pergi Kursus Plumber la, boleh juga baiki rumah sendiri dan rumah-rumah sewa suatu hari nanti. Or Jadi Plumber Part Time? Hik3…Bak2 kemahiran ni memang biasanya eyriqazz agak failed, tapi belum cuba, belum tahu kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

21 thoughts on “Mahal atau Murah?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.