Kisah Makan malam


Hayaki cafe, tempat yang biasa kami pilih untuk makan malam. Isteri kerja sesi petang, memang tak sempat nak masak time malam. Dulu ingatkan kedai ini jual makanan korea, dah singgah menjadi destinasi pilihan. Harga makanan pun berpatutan. Harga air je yang mahal skit.


Kemudahan wifi pun turut disediakan.


Sambil-sambil tengok kerja sekolah anak, tersenyum keseorangan. Sebelah kanantu mesti ikut perangai mamanya. Hik3..

P.s : dinner apa malam ini?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

16 thoughts on “Kisah Makan malam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.