Jom Pink di Nuffnang 6th Birthday Bash

logo-cropped

Rasanya ini event Pertama Bersama Nuffnang yang saya akan hadiri hari ini tanpa usaha saya sendiri. Terimakasih kerana Sumijelly kerana sanggup buat entri dan jemput saya sebagai plus one. Mood berblogging masih lagi down, especially kehilangan rakan terbaik di arena blogging, Arwah Je Jai.

DSC_3211Nuffnang 5th Birthday Party tahun lepas

Rasa macam minggu lepas je hadiri event ini tahun lepas yang turut dihadiri oleh Arwah Je Jai. Saya mengenali dan rapat dengan bro Je Jai disebabkan oleh event-event yang dianjurkan oleh Nuffnang. Walaupun hati masih lagi sedih, memang akan hadiri event ini malam ini.

Saya selalu usik mengusik Arwah Je Jai. Time gambar ini diambil, Arwah je Jai sudah disahkan Kanser Stage 4. Demi seorang rakan, dia joini contest “My Pinky Moments” yang saya anjurkan dan dia berjaya menjadi salah seorang pemenang (The Pinky Guy). Sebak bila memikirkan di saat dia bertarung dengan nyawa ketika ini, dia masih cuba untuk menggembirakan hati seorang rakan. Agak-agak mampukah kita jumpa lagi rakan seperti nya?

Jadi, malam ini sebagai mengingati Arwah Je Jai yang banyak memberikan kesan di dunia blogging dan banyak membantu, kami rakan-rakan akan memakai “tema Pink”.


Jom Pink di Nuffnang 6th Birthday Bash

P.s : Al-Fatihah buat Arwah Je Jai.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

20 thoughts on “Jom Pink di Nuffnang 6th Birthday Bash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.