Jangan Baca Buku Ini

photo

Jangan Baca Buku Ini, buku yang ditulis oleh AbangEnsem.Com, salah seorang Pelabur Hartanah Berjaya di Malaysia dan salah seorang sifu Eyriqazz.Antara yang dikongsikan di buku ini :

– Informasi Ringkas Pelaburan Hartanah
Tips-Tips Pelaburan Hartanah
– Tips Pengurusan Penyewa
– Tips tentang Peguam & Khidmat Guaman
– Tips tentang Pinjaman Bank

Setakat entry ini ditulis, sudah lebih 1,000 buah buku sudahpun terjual. Fuhh, memang mendapat sambutan yang menggalakkan buku yang ditulis oleh Blogger Perasan Ensem dan misai menggoda ini.

* Info –>  40 Soalan Yang Perlu Anda Tanya Peguam Anda Sebelum Membeli Rumah di Malaysia

Review eyriqazz ( baru berjinak-jinak dengan pelaburan hartanah) : Dah habis baca.. Ringkas, padat, straight to the point.. Memang saya rekomenkan buat sesiapa yang nak berjinak2 dengan pelaburan hartanah ataupun bercadang untuk membeli rumah. Banyak tips dan informasi menarik yang dirumuskan dengan ringkas dan padat. Kalau dari awal beli buku ini dulu, takdela susah sangat nak “mengoogle dan tanya sana sini” untuk pembelian rumah. Perkongsian yang dikongsikan melalui pengalaman peribadi Bro Abang Ensem yang kini memiliki 14 buah rumah membuatkan “Tips-tips tersebut lebih bernyawa dan mudah difahami”. In Shaa Allah, akan dijadikan panduan untuk memiliki rumah ketiga kami nanti.

Testimoni dari Dr. Shah Razali (Jurulatih Hartanah #1 Malaysia)  – Mudah dan santai. Memang lengkap dengan tip-tip yang perlu difahami dan diketahui oleh mereka yang nak melabur di dalam hartanah.

Berminat nak dapatkan buku ini? Harga RM25 (termasuk rm3 kos penghantaran). Berminat bolehla e-mailkan eyriqazz di iman1237@hotmail.com .

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

27 thoughts on “Jangan Baca Buku Ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.