Bayi Berjalan Tanpa Merangkak?

Mak Mertua : Ketiga-tiga anak Mama, semuanya mengelunsur terus berjalan.

Masatu otak eyriqazz berfikir, bolehke Bayi berjalan tanpa merangkak dahulu? Macam tak logikje coz both adik beradik, saudara mara, dan Alisya pun merangkak dulu baru berjalan.

Azim Berdiri 1

Azim dah masuk 11 bulan, belum boleh merangkak lagi. Tapi mengelunsur punyala laju. Sekarang ni, suka sangat di berdiri dengan sendiri. Nampak macam dah nak boleh berjalan. Umm, mesti Ikut mamanya ni. Tidak merangkak, terus berjalan.

Baby Merangkak dulu

Owwh, normal rupanya bayi tidak merangkak terus berjalan. Kena tambahkan lagi ilmu tentang kekeluargaan ni.

Azim Berdiri 2

Bukan Main Aktif Lagi Sekarang. Penat juga nak kejar ke sana sini

Azim Berdiri 3

Azim suka tolong Mama “kemas” Rumah
Azim Berdiri 4
Yey, nanti Azim dah boleh berjalan, Kita pi Jogging Sama-sama dengan Uncle Mat Joe ya Papa?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

6 thoughts on “Bayi Berjalan Tanpa Merangkak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.