Wordless Wednesday – Ah Long Berlesen

by eyriqazz on 6 February 2013

in General

16077388

  • Hafizul 6 February 2013 at 11:53 am

    Hehe..apa makna ni?tak berapa nak faham nih..huhu
    Hafizul recently posted…Wordless Wednesday #41 – Nak Ker???My Profile

    • matjoe 6 February 2013 at 1:14 pm

      kawan baik dia macam aku jer yg tahu (haha poyo). let me xplain, dulu dia kerja dekat bank XYZ, ni adalah gambar aktiviti bersama geng bank XYZ.
      matjoe recently posted…Melecet Celah Kangkang Sebab Lari?My Profile

  • diana 6 February 2013 at 2:41 pm

    bila nih??ada apa dalam beg tu?

    • eyriqazz 6 February 2013 at 10:37 pm

      Lama dah..lebih kurang 5 tahun yang lepas…hadiah pemenang boling..
      eyriqazz recently posted…Bintang Mencari BintangMy Profile

  • hairulafiz 6 February 2013 at 2:53 pm

    ooo ni kira aktiviti sukan dioranglah ni…
    hairulafiz recently posted…Wordless Wednesday #15 : Pizza Golden Crab ClawMy Profile

    • eyriqazz 6 February 2013 at 10:38 pm

      Hehehe..takla bro..Ini la team “Recovery” salah sebuah bank di Malaysia tempat saya kerja dulu
      eyriqazz recently posted…Bintang Mencari BintangMy Profile

  • Anirah Azuri 6 February 2013 at 3:42 pm

    Nak pinjam boleh?
    Anirah Azuri recently posted…Semakan Keputusan BR1M 2.0My Profile

    • eyriqazz 6 February 2013 at 4:02 pm

      Dah tak jadi ah long..pinjam takble,tak bayar saya kejor..

  • sha 6 February 2013 at 3:55 pm

    ah long bukit beruntung ke? hehe
    sha recently posted…Ashadin.comMy Profile

    • eyriqazz 6 February 2013 at 10:38 pm

      bukit beruntung ramai ah long ke?
      eyriqazz recently posted…Bintang Mencari BintangMy Profile

  • fariq 6 February 2013 at 4:31 pm

    tak berapa paham jugak.. heh
    fariq recently posted…F1 2013 Fixtures Dan Senarai PelumbaMy Profile

  • ecadwinkyasha 6 February 2013 at 7:48 pm

    xpaam …tpi buat2 paam…ne ah long ble pinjam brapa ne?hahaha
    ecadwinkyasha recently posted…Wordless Wednesday #71My Profile

  • hazman aka species1980 7 February 2013 at 10:46 am

    Bro…. diorang sumer tahu ker member diorang nie TOP BLOGGER Malaysia ….? hehhehehe
    hazman aka species1980 recently posted…Video gol MALAYSIA vs QATAR (2-0 ) Kelayakan Piala 2015My Profile

  • Miza Yusof 15 February 2013 at 9:46 pm

    apakah maksud tersurat dan tersirat disebalik gambar ini ?
    masih belum dapat jawapan walaupun ditenung berulang kali -____-”
    Miza Yusof recently posted…BAUCER DAN TUNAI RM 250 (BR1M 2.0)My Profile

    • eyriqazz 15 February 2013 at 10:16 pm

      Inilah kerja eyriqazz dulu bersama rakan-rakan sekerja… -Ah Long with a license one @ Recovery Officer salah sebuah commercial bank di Malaysia-

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: