Rumah Peranginan Port Dickson

Semasa Percutian di Port Dickson bulan lepas, kami menginap di Rumah Peranginan Port Dickson milik syarikat. Lokasinya yang tidak jauh dari Pantai Tanjung Biru dan Teluk Kemang. Masuk ballot, lepas, dapatla Apartment dua bilik pada harga RM60 semalam.

Rumah Peranginan Port Dickson 1

Kemudahan ruang tamu yang selesa yang dilengkapi kemudahan beberapa channel Astro, aircond dan suasana yang selesa.

Rumah Peranginan Port Dickson 3Master Bedroom

Rumah Peranginan Port Dickson 4Bilik tidur anak-anak, dua katil single

Rumah Peranginan Port Dickson 6Dapur yang dilengkapi peti sejuk dan kelengkapan memasak. Save bajet kalau taknak makan di luar

Rumah Peranginan Port Dickson 8Swimming Pool. Hari-Hari Alisya mandi

Rumah Peranginan Port Dickson 9Chalet 3 bilik. Sepanjang 5 tahun di syarikat, baru sekali berpeluang menginap di Chalet
View lebih cantik , mengadap swimming pool

Rumah Peranginan Port Dickson 11Jom Mandi manda

Rumah Peranginan Port Dickson 14Banglo. Hanya untuk Manager ke atas

Rumah Peranginan Port Dickson 19Kemudahan Parking di Chalet. Dekat skit

Rumah Peranginan Port Dickson 20Nak main ping pong pun boleh. Fuhh, dah lama tak main ping pong

Rumah Peranginan Port Dickson 23Apartment kami menginap. Kali ni ambil yang ground floor

Rumah Peranginan Port Dickson 25Kemudahan wifi turut disediakan. Bolehla update blog

Rumah Peranginan Port Dickson 26Petang nanti turn Papa pula mandi. Yeyy

Rumah Peranginan Port Dickson 29Jom Pulang


Alhamdulillah, kemudahan rumah peranginan untuk pekerja, sedikit sebanyak mengurangkan belanja untuk Cuti-Cuti Malaysia. Cuma, sekali setahun dan kena masuk ballot. Masuk ballot pun tidak semestinya dapat. Takperla, better dari takde kan?

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Port Dikcson saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Comments

    • says

      Banglo tak lepas….tapi bilik yang 4 bilik tu lepas, last time pergi 2 tahun lepas…Hahaha, next time blela buat cuti2 blogger2 ya….

      p.s : aritu nadot pi dengan siapa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing