Fatin Liyana vs Hanis Zalikha

Apa yang membezakan antara Fatin Liyana dan juga Haniz Zalikha ? Begitu banyak yang bermain didalam kepala. Keduanya sama cantik sama lawa tapi kalau nak ikutkan memang Fatin Liyana lebih cantik sedikit. Mungkin kerana penampilan beliau yang muslimah. Ada apa sebenarnya dengan Fatin Liyana vs Hanis Zalikha ?

Projek 10 (i)

Si gadis blogger yang begitu menawan dengan pelbagai ragam dan kerenah. Semuanya termasuk dalam entri beliau yang cukup terkesan di dalam hati setiap yang membacanya. Beliau merupakan antara blogger yang berpengaruh sehingga terkenal di seluruh Malaysia. Ramai sahaja yang ingin menjadikan beliau sebagai “Blogger Idola”.

Projek 10

Pemilik nama Hanis Zalikha yang semakin hari semakin terkenal di kaca televisyen ini begitu teruja apabila dapat membawa dirinya ke satu langkah lagi untuk berjaya. Beliau mendapat penghargaan untuk menjadi pengacara di salah sebuah rancangan yang agak sempoi iaitu “Mad Market”.

FATIN LIYANA vs HANIS ZALIKHA

Fatin Liyana mempunyai suatu daya tarikan yang tiada oleh mana-mana blogger. Mungkin juga kerana senyumannya yang menawan selain peramah dengan semua. Jadi, blogger lain patut mencontohi kredebiliti beliau sebagai seorang blogger dan juga seorang pelajar. Pakej yang dilihat lengkap untuk menjadikan nama Fatin Liyana terus meniti di bibir-bibir blogger “newbie”.

jomrileks-300x199

Hanis Zalikha adalah selebriti blogger yang tidak perlu di terangkan lagi siapa sebenarnya beliau. Begitu dikenali namanya sehingga mempunyai jalinan network yang sangat besar.  Dengan followers blog sedia ada sekarang 41,887 followers, beliau menghuni carta antara blogger teramai followers selepas Fatin Liyana.

Mereka berdua ini sebenarnya mempunyai persamaan tetapi ada perbezaan. Untuk berjaya bukannya mudah, perlukan usaha dan azam yang kuat untuk terus melangkah ke hadapan. Bukan senang untuk menggapai kejayaan, tetapi mudah jika ada usaha berterusan.

* Entri ini adalah hasil nukilan dari Penulis Jemputan yang dijemput oleh Eyriqazz iaitu  Syai Puden yang menulis  di Spudinpunya.com

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

36 thoughts on “Fatin Liyana vs Hanis Zalikha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.