Azim 10 Bulan

by eyriqazz on 9 February 2013

in azim, family

DSC06080

Bulan ni, masukla 10 bulan usia Azim. Rasa macam kejap je masa berlalu. Rasa macam baruje minggu lepas temankan Isteri bersalin. Lain anak, lain keletahnya. Si Azim 10 bulan baru dapat mengelunsur, belum dapat merangkak lagi. Takperla, biar lambat, asal selamat kan?

DSC06081

10 bulan, Azim masih lagi menyusu susu ibunya. Juga ditambah dengan Susu Anmum . Alisya dulu, dalam usia 8 bulan sudah berhenti menyusu susu Isteri. Kussh semangat azim ni, memang kuat selera makannya. Isteripun lebih rajin nak masakkan untuk Azim.

Makin anak-anak membesar, semakin seronok dan berdebar2 dibuatnya. Yerlah, takut tidak mampu menjadi seorang bapa yang terbaik. Cabaran membesarkan anak-anak milenium memang besar dugaannya.

P.s : Semoga Anak Papa membesar menjadi Anak yang Soleh dan mengembirakan Insan-Insan di sekeliling…Amin…

  • fariq 9 February 2013 at 1:45 pm

    wah.. comey jugak bapaknye pon kalah ni.. heh
    fariq recently posted…Super Bowl: Peranti Geganti Punca Gangguan ElektrikMy Profile

    • eyriqazz 12 February 2013 at 2:50 am

      bapanya kalah? huhuhuh..
      eyriqazz recently posted…Lebih Mahal Percuma, Lebih Murah Kena BayarMy Profile

  • papa mifz 9 February 2013 at 3:59 pm

    semoga Azim membesar dengan sihat dan cerdas…amin…:)
    papa mifz recently posted…Tambah Selera Makan Kanak-KanakMy Profile

  • syaifuddin alias 9 February 2013 at 5:36 pm

    bakal menjadi seorang pemimpin hebat anak Tuan :)
    syaifuddin alias recently posted…Antara Job, Penulisan, Dan RumahMy Profile

  • Scarlett O'Hara 9 February 2013 at 11:54 pm

    Moga sihat selalu.
    Scarlett O’Hara recently posted…Cik Rose yang cute!My Profile

  • MK Kimi 10 February 2013 at 12:31 am

    comolot mulutnya…besar nnt jd blogger mcm papanya.lalala~
    MK Kimi recently posted…Terima Kasih Hasrulhassan.comMy Profile

  • akubiomed 10 February 2013 at 1:48 am

    Tinggal 2 bulan lagi nak masuk 1 tahun. Apa bila dapat kaki siaplah Papa dan Mama. :-)
    akubiomed recently posted…Wireless Trigger Yongnuo RF 603C tertunailah hasrat di hatiMy Profile

  • KiD 10 February 2013 at 8:07 am

    haaaaaa… dah boleh tambah lagi sorang ni bro.. azim nak adik.. :)
    KiD recently posted…Cek ke 17 dari NuffnangMy Profile

  • mz 10 February 2013 at 9:39 am

    dh dekat nak 1st bday tu :)
    mz recently posted…Rezeki jangan ditolakMy Profile

  • halif 10 February 2013 at 10:04 am

    Anak2 adalah rahmat jika kita sentiasa beringat. dan dugaan ketika kita alpa
    halif recently posted…Semuanya Adalah HikmahMy Profile

  • ohcikgu 10 February 2013 at 1:40 pm

    wah, dah 10 bulan dah tanpa kita sedar..

  • Bella Enveeus 11 February 2013 at 12:17 am

    :) cepatnya masa berlalu.. Azim ikut muka mama yea..
    Bella Enveeus recently posted…Holy Krab-i!My Profile

  • Miza Yusof 15 February 2013 at 9:30 pm

    azim semakin membesar.
    cepatnya masa berlalu.
    rasa macam baru je baca kisah isteri eyriqazz nak pulang ke kampung untuk berpantang dan kisah azim kena demam kuning.
    Miza Yusof recently posted…BAUCER DAN TUNAI RM 250 (BR1M 2.0)My Profile

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: