Zaman Sekolah Zaman Terbaik

Dulu, cikgu2 eyriqazz selalu cakap. Zaman sekolahla zaman terbaik. Bila awak dah kerja nanti, dah ada keluarga, tentu awak rindukan zaman sekolah. Yup, memang betul kata cikgu Eyriqazz tu. Now, masuk minggu kedua hantar Alisya ke Pre-School @ CIC, sudah mula merasa keseronokan itu kembali. Nampak di wajah Alisya riang gembira naik motosikal bertopi keledarkan Sponge Bob ke sekolah :

DSC05671Hijau Kuning Seragamnya. Bukan Jersi Brazil or Kedah ya

DSC05672

Papa, Jomla ke sekolah

Alisya nak jumpa Imanina, Alisya, dan kawan-kawan yang lain

Seronok tengok anak gembira ke sekolah. Petah Alisya di sekolah. Cikgunya pun ada kasitau. Now, dah rajin Alisya tidur awal. Nak bangun awal ke sekolah katanya. Malam sebelum tidur minta mama dan Papa tepukkan. Huhuhu, rindu zaman sekolah.

P.s : Best tak Zaman Sekolah?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

38 thoughts on “Zaman Sekolah Zaman Terbaik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.