Selamat Pengantin Baru ‘Hazman Fadzil’

by eyriqazz on 15 January 2013

in blogging

Pelanduk Dua Serupa Hazman Fadzil

Selamat Pengantin Baru ‘Hazman Fadzil’

Huhuhu, senyap2 je “Food Blogger Popular” ni kahwin. Tak invite pun eyriqazz. Kecik hati tau. Cantik Isteri bro, Tahniah….

P.s : Jangan lupa Praktikkan Tips Malam Jumaat ya bro…Hik3…

P.s.s : Jangan marah,bukan Hazman Fadzil yang kahwin, cuma pelanduk dua serupanya yang kahwin…Hik3..

  • akubiomed 14 January 2013 at 10:46 pm

    Tanniah. Tak tahu pun sudah menamatkan zaman bujang.
    akubiomed recently posted…Ambil berat untuk berkongsi PRUkasihMy Profile

    • KiD 14 January 2013 at 11:39 pm

      hahahahaa… aku lagi laaaa tak tau? ish ish ishhhh
      KiD recently posted…Perfume MurahMy Profile

  • KiD 14 January 2013 at 11:03 pm

    hahahahahaaaa… aku dengan bini tahan gelak dah nih..
    KiD recently posted…Perfume MurahMy Profile

  • papa mifz 14 January 2013 at 11:26 pm

    tahniah untuk beliau…semoga bahagia hingga ke syurga…
    papa mifz recently posted…Cermin Mata Oakley Patah SudahMy Profile

  • fazrol 14 January 2013 at 11:34 pm

    Dia ke tue… Sampai hati tak jemput.. he he…
    fazrol recently posted…Buku Rancang Wang Dari Sekarang!My Profile

  • sweetkurma 14 January 2013 at 11:58 pm

    yer ke ni?
    sweetkurma recently posted…projek 2013 berjalan lancarMy Profile

  • Dkna Abza 15 January 2013 at 7:53 am

    yea ke gambar abang man nie?? :)
    Dkna Abza recently posted…Menangi RM 6,000 Dengan Pure & NaturalMy Profile

  • Jejaka Kacak Berhati Waja 15 January 2013 at 8:33 am

    Tahniah Abang Man. Kalau nak ‘Jir-Jir’, jangan lupa roger gua.
    Jejaka Kacak Berhati Waja recently posted…Seminar Hartanah Sesi Selatan : … dan Pemenangnya…My Profile

    • eyriqazz 15 January 2013 at 8:58 am

      jir2 tu apa bro?
      eyriqazz recently posted…Selamat Pengantin Baru ‘Hazman Fadzil’My Profile

  • Myra Jay 15 January 2013 at 8:43 am

    Hahaha, sejibik sejibun…

    Tahniah ‘abg Man’ :)
    Myra Jay recently posted…Berehat dari Dunia BlogMy Profile

  • Anuar 15 January 2013 at 9:17 am

    Hampir-hampir saya percaya Hazman Fadzil yang kahwin.. Pelik juga sebab masih rajin update blog.. Sempat terjah blog orang untuk meninggalkan komen… Rupanya pelanduk dua serupa sahaja.. ;)
    Anuar recently posted…Nuffnang terus memberi, Tapi bagaimana saya nak menerimanya?My Profile

  • Melastik Bintang 15 January 2013 at 10:46 am

    haha… sekali pandang memang sebiji macam bro hazman… 3 kali pandang bukan dah..
    Melastik Bintang recently posted…Pencarian Penaja ContestMy Profile

  • hazman aka species1980 15 January 2013 at 11:19 am

    Hahahahaha……cepat pulak buat ayat recovery – baru ingat nak femes kejap…..
    hazman aka species1980 recently posted…3 Teknik Lariskan Jualan Produk Melalui Facebook!(TANPA KOS)My Profile

  • ohcikgu 15 January 2013 at 2:06 pm

    haha..boleh pula kean macam ni..
    ohcikgu recently posted…Aksi panas – Pelajar sekolah gadai nyawa ke sekolah setiap hari..My Profile

  • Nadot 15 January 2013 at 4:31 pm

    hahaha… sian Abang Man… tp memang hampir gile.. ;)
    Nadot recently posted…Sushi King Makin MantapMy Profile

  • Miza Yusof 15 January 2013 at 5:15 pm

    Tahniah untuk mereka berdua walaupun wajahnya persis Hazman :)
    Miza Yusof recently posted…TANAM POKOK BUNGAMy Profile

  • Syarih 15 January 2013 at 8:04 pm

    ermm…pelanduk dua serupa….tahniah lah sape yang kawin tu… :)
    Syarih recently posted…TM Unifi Di Alor Setar Bermula Jun 2013 – Daftar Segera.My Profile

  • [...] Terima kasih juga untuk troll ini dari Eyriqazz. [...]

  • Bro Framestone 18 January 2013 at 9:06 am

    selamat dibahan oleh aku juga
    Bro Framestone recently posted…Selamat Pegantin Baru Food Blogger – Hazman FadzilMy Profile

  • [...] Lebih menarik lagi … sejak gambar ini disebarkan oleh BLOGGER JUS POLIGAMI [...]

  • [...] entry ini memang gossip. Satu dari Papa Alisya-Azim di ENTRY INI dan satu dari Blogger YB Rawang yang mengeluarkan ENTRY DISINI. Ada yang mengatakan Food Blogger [...]

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: