Sayonara Nicholas Chay

Agak terkejut apabila membaca berita ini, Nicholas Chay @ Country Manager meninggalkan Nuffnang :

P1000810Digital industry diehard Nicholas Chay has left his position as Country Manager of Nom Nom Media after 5 years with the group. Nom Media is the exclusive digital media resellers of Nuffnang, Asia’s first and leading blog advertising community and ChurpChurp, the leading network of social media influencers in Singapore and Malaysia. – AdoiMagazine-

Nicholas Chay, boleh dikatakan Orang Kuat No. 2 di Nuffnang Malaysia selepas Timothy Tiah @Co-Founder Nuffnang. Antara Nuffies yang cukup peramah dan eyriqazz kagumi. Beberapa Nuffies yang agak friendly, seorang demi seorang pergi. Robb Chew, Thara Sofian dan now Nicholas Chay. Teringat lagi antara komen yang pernah ditinggalkan Nicholas di salah satu entri Eyriqazz :

” nicholas 29 September 2011 at 4:20 pm

Tul ke tolak Lisa ketepi?? Hahaha

Thank you for having faith in us for the past 2 years :)

Salah seorang Nuffies yang agak mesra dengan bloggers dan sentiasa cuba untuk memperkenalkan antara satu sama lain especially bloggers macam Eyriqazz ni yang agak pemalu. Hik3..

Juga, sentiasa cuba menghadirkan diri di Event yang dianjurkan Nuffnang dan bersosial bersama Bloggers, baik yang popular or yang masih baru nak bertapak. Umm, rindu time event-event yang meriah bersama Nuffnang especially di Tahun 2011. Sekarang, macam agak sepi event-event.

Kalau ke Ofis Nuffnang, Nicholas inilah antara yang rajin melayan kerenah bloggers. Di bawa tunjukkan sekitar Ofis Nuffnang. Rasa macam nak singgah Ofis Nuffnang hari-hari dek kerana layanan sebegini. Hik3, just kidding.

Apapun, best of luck  dan Sayonara diucapkan buat Nicholas Chay dan semoga terus maju jaya. Hopefully, one day dapatla jumpa dan berkolaborasi lagi in future. Patah tumbuh, hilangnya sukar diganti….

P.s : Jangan Menolak Perubahan hanya kerana kita takut kehilangan apa yang telah dimiliki, kerana dengannya kita merendahkan nilai yang bakal kita capai melalui perubahan itu. -Quote dari Internet-

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

31 thoughts on “Sayonara Nicholas Chay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.