≡ Menu

Huwaa, menyesal Eyriqazz tanya . Ramai rupanya yang menyampah dengan Blog Eyriqazz .

Jom tengok antara komen dari mereka :

” Saya menyampah dengan blog Eyriqazz.com kerana suka sangat buat Give Away sampai nak tido pun sempat lagi ” – Ikhwan Wann-

Komen : Ramai yang berjaga malam rupanya.

“Saya menyampah dengan blog Eyriqazz.com kerana selalu letak entry makanan yang best-best hingga buat saya nak berenang pulang ke malaysia.huhu.kijam.kijam.” – Hazin di Khalish”

Komen : Cepat-cepat la balik Malaysia…Hujan Batu lebih menarik kan?

” Saya menyampah dengan blog Eyriqazz.com kerana entry nya pendek2 je..kalau panjang sikit mungkin lagi bagus.tak paham apasal blogger hebat suka update pendek2 nih??adakah mereka sengaja nak buat kita tertunggu2 entry seterusnya?? – Diana Rashid-

Komen : Faktor masa membataskan lebih-lebih lagi now dah ada dua anak. Panjang-panjang tak boring ke nak membaca?

“Saya menyampah sebab blogeyriqaz artikel pendek sangat.Lepas tu selalu sangat link kan words dengan previous entri.Lepas tu,isi tak seberapa.Tak banyak ulasan yang diberikan.Banyak advert sangat.Plus tak mesra pembaca.Heh!” – Haizul Haiqal-

Komen : Banyak ke Advert? Rasanya seminggu maksimum adalah satu. Hik3, maaf kalau tak mesra pembaca.

“saya menyampah dengan blog Eyriqazz @ Great Teacher Onizuka sebab suka puji isteri dan anak dia..macam bagus ajer . Suka tulis pendek-pendek pastu berlagak tunjuk income blog..macamlah hebat sangat padahal red mummy dan beautifulnara lagi banyak dapat income. Macamlah banyak sangat duit ashik gi bercuti..ala cuma dalam malaysia ajer dah over..agaknya kalau dapat pi oversea bawa anak isteri lagilah dia eksyen..porahhhhhhhhhhh - Haslina Harun-

Komen : Huhuhu, sebijik kena. Amik ko Eyriqazz, suka berlagak lagi. Hik3, dengan Income blog tu la dapat Cuti-Cuti Malaysia.

” Saya menyampah dengan blog Eyriqazz.com kerana sbb blog dia lah yg menyebabkan pengunjung blog saya jatuh merudum.” – Ris Ya-

Komen : Umm, camne saya buat pengunjung blog orang lain merudum ni? Sowwi,sowwi…

“Saya menyampah dengan blog Eyriqazz.com kerana entry nya tak update tiap2 hari. Saya mohon Bro buat macam Mr Ben Ashaari II . Tiap2 hari update

Komen : Hari-hari biasanya update. Cuma tak sekerap dan sepanjang dulu…

Anyway, thanks semua yang sudi mengomen dan menyampah dengan Eyriqazz. Jadi blogger ni jangan mudah cepat melatah dan emosional. Ambil yang jernih, buang yang keruh. Dah resam, tak semua apa yang kita buat orang akan suka or benci..That’s part n parcel of life…

P.s : Dulu saya sangat menyampah dengan blog INI. Suka sangat masuk bakul angkat sendiri. Makin saya menyampah, makin saya menyinggah. Sedar-sedar, sekarangni sehari kalau tak singgah blog dia, rasa macam tak senang duduk dibuatnya….



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »