Menyampah dengan Blog Eyriqazz

by eyriqazz on 10 January 2013

in blogging

Huwaa, menyesal Eyriqazz tanya . Ramai rupanya yang menyampah dengan Blog Eyriqazz .

Jom tengok antara komen dari mereka :

” Saya menyampah dengan blog Eyriqazz.com kerana suka sangat buat Give Away sampai nak tido pun sempat lagi ” – Ikhwan Wann-

Komen : Ramai yang berjaga malam rupanya.

“Saya menyampah dengan blog Eyriqazz.com kerana selalu letak entry makanan yang best-best hingga buat saya nak berenang pulang ke malaysia.huhu.kijam.kijam.” – Hazin di Khalish”

Komen : Cepat-cepat la balik Malaysia…Hujan Batu lebih menarik kan?

” Saya menyampah dengan blog Eyriqazz.com kerana entry nya pendek2 je..kalau panjang sikit mungkin lagi bagus.tak paham apasal blogger hebat suka update pendek2 nih??adakah mereka sengaja nak buat kita tertunggu2 entry seterusnya?? – Diana Rashid-

Komen : Faktor masa membataskan lebih-lebih lagi now dah ada dua anak. Panjang-panjang tak boring ke nak membaca?

“Saya menyampah sebab blogeyriqaz artikel pendek sangat.Lepas tu selalu sangat link kan words dengan previous entri.Lepas tu,isi tak seberapa.Tak banyak ulasan yang diberikan.Banyak advert sangat.Plus tak mesra pembaca.Heh!” – Haizul Haiqal-

Komen : Banyak ke Advert? Rasanya seminggu maksimum adalah satu. Hik3, maaf kalau tak mesra pembaca.

“saya menyampah dengan blog Eyriqazz @ Great Teacher Onizuka sebab suka puji isteri dan anak dia..macam bagus ajer . Suka tulis pendek-pendek pastu berlagak tunjuk income blog..macamlah hebat sangat padahal red mummy dan beautifulnara lagi banyak dapat income. Macamlah banyak sangat duit ashik gi bercuti..ala cuma dalam malaysia ajer dah over..agaknya kalau dapat pi oversea bawa anak isteri lagilah dia eksyen..porahhhhhhhhhhh - Haslina Harun-

Komen : Huhuhu, sebijik kena. Amik ko Eyriqazz, suka berlagak lagi. Hik3, dengan Income blog tu la dapat Cuti-Cuti Malaysia.

” Saya menyampah dengan blog Eyriqazz.com kerana sbb blog dia lah yg menyebabkan pengunjung blog saya jatuh merudum.” – Ris Ya-

Komen : Umm, camne saya buat pengunjung blog orang lain merudum ni? Sowwi,sowwi…

“Saya menyampah dengan blog Eyriqazz.com kerana entry nya tak update tiap2 hari. Saya mohon Bro buat macam Mr Ben Ashaari II . Tiap2 hari update

Komen : Hari-hari biasanya update. Cuma tak sekerap dan sepanjang dulu…

Anyway, thanks semua yang sudi mengomen dan menyampah dengan Eyriqazz. Jadi blogger ni jangan mudah cepat melatah dan emosional. Ambil yang jernih, buang yang keruh. Dah resam, tak semua apa yang kita buat orang akan suka or benci..That’s part n parcel of life…

P.s : Dulu saya sangat menyampah dengan blog INI. Suka sangat masuk bakul angkat sendiri. Makin saya menyampah, makin saya menyinggah. Sedar-sedar, sekarangni sehari kalau tak singgah blog dia, rasa macam tak senang duduk dibuatnya….

  • sweetkurma 10 January 2013 at 7:36 pm

    hahaha ok lah tu…. akak belum berkesempatan nak menyampah… nantilah kumpul dulu banyak2 nyampahnya
    sweetkurma recently posted…menjejaki pengomen tegar 2012My Profile

    • eyriqazz 10 January 2013 at 9:00 pm

      Huwaa..janganla kak siti pun turut termenyampah dengan eyriqazz ni…

  • nasique 10 January 2013 at 7:44 pm

    menyampah i tau…hahaha,,,,blogger kena kuat mental…tahan maki..:)
    nasique recently posted…Pecah Berita – Beberapa Suspek Lolos Di Tembak PolisMy Profile

  • amirnawawi 10 January 2013 at 7:46 pm

    Perghhh! kak Ina punyer komen, leh buat #sentap tuh..hehe
    amirnawawi recently posted…Giveaway amirnawawi Sempena Sempadan 2012/2013My Profile

    • eyriqazz 10 January 2013 at 9:00 pm

      Better cakap depan2 dari kutuk belakang2 kan?

    • eyriqazz 10 January 2013 at 9:00 pm

      Better cakap depan2 dari kutuk belakang2 kan?

  • hazman aka species1980 10 January 2013 at 8:01 pm

    Hurmm….. menarik gak entry nie…. cuma tengok gaya bro masih belum ada semangat nak update entry lagi yea….
    hazman aka species1980 recently posted…HAZMAN vs FOOD ( MEE GORENG UDON JEPUN + SPAGHETTI AYAM )My Profile

    • eyriqazz 10 January 2013 at 9:00 pm

      Hik3….Mood “Kenadotan” masih melanda….

      • Nadot 11 January 2013 at 10:58 am

        hahahha..kejam…ada juga nama kita terselit… kejamkejam… menyampah lagi la macam ni… hohoho
        Nadot recently posted…Restoran Rocky’s di Seksyen 7 Shah AlamMy Profile

  • Miza Yusof 10 January 2013 at 8:23 pm

    Nak tanam ubi kayu ke bercucuk tanam ke, yang penting jangan berhenti blogging !!! Tak boleh nak baca sambungan kisah puteri bedak lagi. hehehe
    Miza Yusof recently posted…KEYCHAIN PENANG | THANK YOU EYRIQAZZMy Profile

    • eyriqazz 10 January 2013 at 8:59 pm

      Hik3…puteri bedak sambung legasi laa..jadi eyrisya.com ….Cun tak?

  • mz 10 January 2013 at 8:32 pm

    we can’t please everyone ;) nama pun personal blog so of course ikut citarasa pemilik blog tu lah kan hehhehe me menyampah sbb eyriqazz suka letak byk2 link dlm entry–kdg2 terclick and terbaca and then abis masa me melepak kat blog ni :p
    mz recently posted…Mahalnya rumah kat Lembah Klang :( My Profile

  • azrijohan 10 January 2013 at 8:48 pm

    saya pun menyampahhh! huh! Hehehe :p
    azrijohan recently posted…Blog Trafik Tinggi Boleh!My Profile

  • MK Kimi 10 January 2013 at 8:52 pm

    ada yg pedas ada yg membina…sy pon menyampah dgn eyriqazz.com. lalalala~
    MK Kimi recently posted…Windows 8 Percuma Untuk Student/Staff UTMMy Profile

  • Nadot 10 January 2013 at 8:57 pm

    Saya menyampah sebab Eyriqazz tak belanja-belanja saya lagi walaupun masyuk gile… menyampah sangaattt! hoho ;)
    Nadot recently posted…Restoran Rocky’s di Seksyen 7 Shah AlamMy Profile

    • eyriqazz 10 January 2013 at 8:58 pm

      Hahaha…Nanti eden pi putrajaya saya belanja nadot belanjakan saya nasi arab

      • Nadot 10 January 2013 at 9:03 pm

        hahaha..tengok..kita jugak kena belanja dia… double menyampah!.. ;p
        Nadot recently posted…Restoran Rocky’s di Seksyen 7 Shah AlamMy Profile

      • KiD 10 January 2013 at 9:10 pm

        waaaaahhhh… putrajaya… jom!!!
        KiD recently posted…Tahun Melawat Terengganu 2013My Profile

  • afif 10 January 2013 at 9:00 pm

    ingat boni kacak tadi..rupanya abang ensem,..haha
    afif recently posted…Siapa blogger-blogger Kegemaran 2013?My Profile

    • eyriqazz 10 January 2013 at 10:15 pm

      Owhh,bonikacak pun saya menyampah juga….

  • KiD 10 January 2013 at 9:08 pm

    saya menyampah kalo eyriqazz OFF tempat komen… wakakakkakaaa
    KiD recently posted…Tahun Melawat Terengganu 2013My Profile

    • eyriqazz 10 January 2013 at 9:38 pm

      Hahaha..tidak disengajakan…

    • Nadot 11 January 2013 at 10:59 am

      betulll 2 kali dah terkena…x dapat nak komen … rasa macam nak merajuk tanak komen langsung dah bila2.. haha
      Nadot recently posted…Restoran Rocky’s di Seksyen 7 Shah AlamMy Profile

  • MaS PuTRi 10 January 2013 at 9:14 pm

    Benci tapi rindu le tuww
    MaS PuTRi recently posted…Jungle & Glazier In DisneyMy Profile

  • RIS-FAMILI 10 January 2013 at 9:42 pm

    Hahaha… Komen saya pun masuk dlm tulisan entri diatas.
    Nyampahnya…..
    RIS-FAMILI recently posted…Hari Pertama Amin Ke SekolahMy Profile

    • eyriqazz 11 January 2013 at 12:38 am

      Hik3….
      eyriqazz recently posted…Sayonara Nicholas ChayMy Profile

  • ayuarjuna 10 January 2013 at 9:42 pm

    tak tahu pulak kena menyampah..sumpah tak menyampah lagik heheheh
    ayuarjuna recently posted…Abang Gunting Rambut, Adik Joget Kuch Kuch Hota Hei!My Profile

  • halif 10 January 2013 at 9:54 pm

    Sy menyampah dgn blog eyriqazz sebab dia xkenal sy. sy je yg kenal dia.nyampah tul la!hehe
    halif recently posted…FB Block Link Denaihati.comMy Profile

    • eyriqazz 10 January 2013 at 10:12 pm

      Hahah..jom lepak2 hayaki bro….

      • halif 11 January 2013 at 9:01 am

        Boleh je. Cakap je bila dan dimana.. kat Setapak ker?..huhuhu
        halif recently posted…FB Block Link Denaihati.comMy Profile

  • titan 10 January 2013 at 10:25 pm

    eh, ada juga yang menyampah ke..
    titan recently posted…Aku rasa aku kena start cari bini la..My Profile

  • gieyana 10 January 2013 at 10:25 pm

    Hihi….nk gak dpt income masyuk mcm eyriqazz..tp ms membataskan…ekekeke..:-)
    gieyana recently posted…Comel betul budak nih!My Profile

  • ecadwinkyasha 10 January 2013 at 10:28 pm

    ramai tul yg menyampah…tpi setakat ne eca menyampah tgk boni je..apa dia ingt sore dia merdu sangat ke?!..tolong gtau boni oke?!…

    dah la xensem,perasan kacak lak tu~..pui pui kat Boni.

    #tunggu dia pujuk dgn cover lagu sinchan sbgai hadiah bday ne~.hahaha :P
    ecadwinkyasha recently posted…Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013My Profile

    • eyriqazz 10 January 2013 at 10:39 pm

      hahaha..boni pula yang menjadi mangsa di entri ini?

      • ecadwinkyasha 11 January 2013 at 12:50 am

        seronok sangat mengenakan dia tu.hahaha
        ecadwinkyasha recently posted…Servis Edit Blog & Rezeki Ibu MengandungMy Profile

  • hafizrahim 10 January 2013 at 10:32 pm

    ramai jugak yang menyampah dengan bro rupanya..saya 50-50 lagi..hahaha
    hafizrahim recently posted…Nasib Seorang BloggerMy Profile

    • eyriqazz 10 January 2013 at 10:38 pm

      Hahahaha..bro pun menyampah juga ke?janganla camtu..hik3…

  • Rabia Sensei 10 January 2013 at 11:04 pm

    Haha, menyampah belum lagi. Tunggu lah sikit dua lagi. Akan ke bakul sampah nanti. Haha, jgn mare, Takderlah, saya tak menyampah pun. Yang mana kita suka, kita baca. Yang mana tak suka, janganlah baca. ye dak? tapi, kalau boleh nak lah org baca selalu kan?
    Rabia Sensei recently posted…Best Movies Mistakes of 2012My Profile

    • eyriqazz 11 January 2013 at 12:38 am

      Huhu..masuk bakul sampah?
      eyriqazz recently posted…Sayonara Nicholas ChayMy Profile

  • diana 10 January 2013 at 11:20 pm

    tu la bezanya blogger hebat dengan tak hebat.blogger hebat ada skill menulis tu.susah nak jemu kalau baca..blogger tak hebat klu tulis panjang-panjang cemuih aih…
    kadang-kadang baca awal dan hujungnye je..

    • eyriqazz 11 January 2013 at 12:42 am

      Masing2 ada kelebihan dan kekurangan tersendiri….
      eyriqazz recently posted…Sayonara Nicholas ChayMy Profile

  • hana hadi 10 January 2013 at 11:38 pm

    kesimpulanya… kena buat bagi pengunjung menyampah..baru la slalu pengunjung singgah :P

    • eyriqazz 11 January 2013 at 12:05 am

      Satu anologi yang boleh digunakan….hik3…people love something different n unique…

  • ishy77 11 January 2013 at 12:16 am

    ini menyampah yg membawa kebaikan ye..?.huhu.. makin menyampah makin nak singgah..

    • eyriqazz 11 January 2013 at 12:40 am

      Sila2 singgah
      eyriqazz recently posted…Sayonara Nicholas ChayMy Profile

  • Denaihati 11 January 2013 at 12:34 am

    menyampah pun dapat hadiah…heee, terbaiklah
    Denaihati recently posted…Social Media Awards 2013 pengundian bermulaMy Profile

    • eyriqazz 11 January 2013 at 12:40 am

      Hik3….nak maju ke hadapan, kenala terima pandangan dari semua kan?
      eyriqazz recently posted…Sayonara Nicholas ChayMy Profile

  • ProfHariz 11 January 2013 at 3:58 am

    Saya menyampah dengan blog Eyriqazz kerana tak ada gambar dengan bro eyriqazz dalam blog ni. Ehh
    ProfHariz recently posted…2013 Usaha Peningkatan Kualiti HidupMy Profile

  • abangensemsangatsangat 11 January 2013 at 7:33 am

    Gua tak suka dengan blog lu sebab suka sangat backlinkkan ke blog gua. Akibatnya lebih ramai visitor balak dari yang awek disebabkan backlink tersebut. Cis!!
    abangensemsangatsangat recently posted…Iklan Rumah/Bilik SewaMy Profile

    • eyriqazz 11 January 2013 at 7:36 am

      Hahaha..visitor eden ramai awek la…hik3

  • syaifuddin alias 11 January 2013 at 8:45 am

    macam gini pun ada ? hihi.. ok saya pulak..
    saya tak suka blog eyriqazz ..jujur sebab saya rasa saya sgt kerdil
    syaifuddin alias recently posted…Full Video Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu 9My Profile

    • eyriqazz 11 January 2013 at 9:23 pm

      terimakasih pandangan jujur
      eyriqazz recently posted…Pengalaman Jadi Ah LongMy Profile

  • Myvitrd 11 January 2013 at 10:35 am

    dulu menyampah.. sekarang lagi menyampah.. hehehe.. jgn marah bos.. menyampah2 pun hari-hari mesti mau singgah
    Myvitrd recently posted…Bukan Senang Nak Dapat Backlink Dari Blogger PopularMy Profile

    • eyriqazz 11 January 2013 at 9:23 pm

      hahaha…sila menyampah2 lagi
      eyriqazz recently posted…Pengalaman Jadi Ah LongMy Profile

  • Een 11 January 2013 at 11:15 pm

    Saya menyampah blog eyriqazz sebab theme buruk. hehe.
    Een recently posted…Nasihat Paling Best Untuk BerniagaMy Profile

  • SEO Wordpress Memang Mantap 11 January 2013 at 11:48 pm

    [...] blog Shakiddo, Eyriqazz dan blogger hebat yang lain dia punya stats lagi power dari yang dekat atas ni, tapi kira bersyukur [...]

  • akubiomed 13 January 2013 at 2:39 am

    Kalau tulis entri panjang berjela belum tentu ada orang baca. :-)

  • Melastik Bintang 13 January 2013 at 9:01 am

    menyampah tapi membawa maksud tu tuan Eyriqazz..hehehe..

    menyampah ke arah kebaikkan.. =)
    Melastik Bintang recently posted…Awas Bahaya AntibiotikMy Profile

  • Izzat Eshak 24 January 2013 at 11:26 pm

    Ramai nye orang menyampah dengan blog ni? Hehe

  • Muhamad Naim 15 February 2013 at 11:44 am

    Salam Abg Eriqazz, kenapa kat ruang komen ni keluar “Error. Parsing JSON Request failed. error! not authorized b17596612d”? Commentluv tak function jgk ni..

    • Muhamad Naim 15 February 2013 at 11:45 am

      Btw, mcm mana abg mengatasi komen2 negative macm ni ya? Abg layankan aje ke?

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: