Kolagen Toujours Skin Nani Rostam

by eyriqazz on 16 January 2013

in family

Tips Kecantikan Kak Nanirostam

Dari tahun lepas janjikan Isteri nak belikan Kolagen Toujours Skin yang dijual oleh Kak Nani Rostam @ Ibu Hanis Zalikha. Wifey teruja bila jumpa kak nani face to face semasa Percutian di Legoland Malaysia yang lepas. Janji mesti ditepati kan, so semalam sempatla order dengan kak nani. RM170 untuk penggunaan selama 2 bulan . Inilah lebih kurang gambarnya yang diambil dari blog Hanis Zalikha :

collagendust1

Kolagen Toujours Skin

Toujours Skin Hanis Zalikha

P.s : Adakah selepas ini Isteri pun nampak macam Adik beradik dengan Alisya?

  • Miza Yusof 16 January 2013 at 3:38 pm

    cantik :)
    hanis dan ibunya tak macam ibu anak sebaliknya nampak macam adik dan kakak :)
    Miza Yusof recently posted…MENANG HADIAH PENDRIVE SONY 4GB | GIVEAWAY MIALIANA.COMMy Profile

  • Cik Yut 16 January 2013 at 3:45 pm

    Meme cantik muka dua beranak ni!
    Cik Yut recently posted…Tentang saya, tentang Shaklee dan tentang $$My Profile

  • Fiza Rahman 16 January 2013 at 4:55 pm

    Mereka sgt cantik. Mcm adik dgn kakak ☺☺
    Fiza Rahman recently posted…Sediakan Payung Sebelum Hujan!!!My Profile

  • hafiz hafizol 16 January 2013 at 5:14 pm

    Kak nani maintain awet muda…. :D
    hafiz hafizol recently posted…LAGU MELAYU TOP MASA KINI 2013 #1My Profile

    • eyriqazz 16 January 2013 at 5:41 pm

      tengok depan2 macam tak percaya ada anak usia 20+…

  • diana 16 January 2013 at 5:14 pm

    jangan nanti suami asyik cemburu lak bila isteri dah cun melecun..heheh
    diana recently posted…LELAKI GAY:LEHER V DAN BAJU TANPA LENGANMy Profile

  • Elieza 16 January 2013 at 5:37 pm

    Should i buy too? (temptationsss)
    Elieza recently posted…Addicted to iHerb.comMy Profile

  • akubiomed 16 January 2013 at 11:06 pm

    Kolagen memang ada dalam kulit apabila berusia jumlah kolagen berkurangan sebab itu produk kecantikkan mempunyai kandungan kalogen untuk menambah kalogen didalam kulit yang semakin berkurangan.
    akubiomed recently posted…Introduction to Mobile Web Technologies oleh tim Amanz EDUMy Profile

  • titan 17 January 2013 at 4:20 am

    suka benar ye perempuan dengan kolagen ni. haha
    titan recently posted…Isu dengar dan hormat.My Profile

  • Nadot 17 January 2013 at 7:24 am

    Nadot & Nawfal dah memang macam adik beradik, so tak payah kot ambik kolagen. Hohoho
    Nadot recently posted…Tempat Makan Best & Sedap di Shah Alam Part 1My Profile

    • eyriqazz 17 January 2013 at 8:41 am

      Owwh, no wonder aritu ada tengok tengok nawfal jalan2 ngan neneknya pakai cermin mata…muka bulat2…..hik2…

  • hazman aka species1980 17 January 2013 at 10:10 am

    Lepas nie bolah la wifey jadi agen…. promote kolagen kat skolah pulak…. hehehehe
    hazman aka species1980 recently posted…3 Mitos Pemasaran Facebook Yang WAJIB Anda Tahu!My Profile

  • syaifuddin alias 17 January 2013 at 9:57 pm

    muka dorang dah dekat nak sama dah ..mesti rahsianya adalah Toujours Skin :)
    syaifuddin alias recently posted…Siapa Blogger Tanpa Blogger ?My Profile

  • AMIR AIMAN AKASHAH 18 January 2013 at 7:39 pm

    nice…best kolegen

  • kuna thonache 26 January 2013 at 9:06 pm

    Hi Kak Nani, saya kuna i would like to know about your product, price and how to buy? Anyway i m staying in Shah Alam. Please Advise.
    Hope to hear from you soon. Thanks.

    • eyriqazz 26 January 2013 at 9:14 pm

      Please check her blog at nanirostam.blogspot.com for further info…

  • Mira 7 August 2013 at 1:16 am

    Assalamualaikum kak Nani . Berapa harga brg ni ? Dimana saya boleh dpt brg ni . saya di lokasi Kelantan . sila reply secepat mungkin ….

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: