Kekal Cantik Dengan Vitamin C Organik 1000mg

Vitamin C Organik 1000mg berbeza dengan Vitamin C biasa yang kita pernah lihat di farmasi atau di klinik/hospital sebab ianya mengandungi 100% ascorbic acid tanpa campuran bahan lain dan gula. 1 biji 1000mg bersamaan dengan 14 biji buah oren dan dapat membekalkan Vitamin C yang diperlukan kepada tubuh kita sepanjang hari secara berperingkat (time-released) hanya sebiji sehari. Dengan hanya harga yang paling murah anda dapat bekalkan vitamin yang diperlukan untuk kekal cantik dan muda.

VITA 4

Vitamin C Organik 1000mg

Doktor pakar kulit juga menggalakkan pengambilan Vitamin C organik 1000mg dan produk ini disahkan oleh KKM dan terbukti HALAL! Kenapa ya, artis-artis sekarang sibuk nak cucuk vitamin c sana sini? Sebabnya tentulah untuk kelihatan cantik dan muda kan? Jadi konsepnya sama juga dengan pengambilan Vitamin C Organik 1000mg ni. Cuma, ianya tak menyakitkan dan murah berbanding suntikan!

Vitamin C Organik 1000mg dari kami ni telah terbukti untuk menrawat masalah kulit seperti jerawat, kulit kering, kulit bersisik, masalah resdung, demam selesema, parut jerawat, kulit kusam, tumit merekah, masalah kudis dan dapat melembapkan kulit secara semulajadi. Selain tu, Vitamin C Organik 1000mg ni sesuai untuk ibu mengandung dan ibu yang sedang menyusukan anak. So tak perlu risau kalau anda mengandung sebab kalau pergi klinik pun masa mengandung doktor ada bagi vitamin c kan? tapi vitamin C yang dibekalkan cuma 100mg, tidak cukup untuk membekalkan vitamin kepada tubuh kita sepanjang hari. ya kan?

Apa fungsi Vitamin C Organik 1000mg?

FUNGSI / KELEBIHAN:
>> Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
>> Megecilkan pori2 kulit
>> Menaikkan seri muka
>> Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
>> melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
>> Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
>> Merawat jerawat di wajah & badan
>> Mengurangkan jeragat pada muka
>> Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
>> Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
>> Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
>> Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
>> Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
>> Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
>> Meningkatkan penglihatan
>> Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
>> Membantu sistem peghadaman
>> Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
>> Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

Mungkin anda pernah mencuba sebelum ni, tetapi harga yang ditawarkan sangatlah mahal. Tapi jangan risau, kami menawarkan harga yang SUPER MURAH berbanding dengan yang lain. Gerenti Murah!. Harganya adalah RM40 untuk 30 biji (termasuk postage ke semenanjung).

 

VITA 1

Dijual untuk Pack 30 biji dan 100 biji

Fungsi Lain Vitamin C organik 1000mg?

 

✔ Mempertingkatkan sistem pertahanan badan.

✔ Memguatkan dinding salur darah.

✔ Menolong pembentukan tisu gentian.

✔ Membantu pembentukan kartilej, tulang dan gigi yang sihat.

✔ Mengurangkan kedut pada kulit

✔ Membaiki parut pada kulit.

✔ mencegah penurunan payudara dan buttock

✔ menjadikan kulit lebih cerah

✔ menghilangkan jerawat dan pigmentasi.

✔ menjaga kesihatan otot dan mencantikkan/menghaluskan kulit.

✔ membantu penghasilan collagen dimana collagen dapat meningkatkan keanjalan dan keremajaan kulit.

✔ melambatkan proses penuaan dan menghaluskan pori-pori pada kulit.

 

Sekiranya anda berminat, hubungi kami di:

Facebook (PM): http://fb.me/produknatural99
Telefon: 013-3602863/017-9236340

Untuk lihat sendiri testimoni dan gambar-gambar KLIK SINI

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Kekal Cantik Dengan Vitamin C Organik 1000mg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.