Kea Farm Cameron Highlands

Salah satu tempat menarik di Cameron Highlands yang wajib untuk disinggahi kalau bercuti di sini adalah KEA Farm. Tempat yang menjual pelbagai produk dari Cameron Highlands antaranya stawberi,jem,madu, dan pelbagai lagi .

KEA Farm Cameron Highlands 1Selamat Datang ke KEA Farm

KEA Farm Cameron Highlands 3

Jom terjah. Amboi-amboi, bukan main lagi ALisya dan Mamanya
KEA Farm Cameron Highlands 4

Madu dengan sarang. RM2 each. Sedapnya makan madu
KEA Farm Cameron Highlands 5

Yang ni dalam bentuk macam choki-choki. RM1 ..Voila
KEA Farm Cameron Highlands 6

Pilih2 pelbagai strawberi yang pelbagai pilihan
KEA Farm Cameron Highlands 8

Madu Asli. Eyriqazz suka beli madu kelulut. Bagus untuk kesihatan dan lelaki
KEA Farm Cameron Highlands 10

Satu untuk eyriqazz. Dua pun untuk eyriqazz
KEA Farm Cameron Highlands 11

Mama, Alisya nak bantal tu
KEA Farm Cameron Highlands 12

Pelbagai souvenir boleh dibeli di sini
KEA Farm Cameron Highlands 16

Rambang mata dibuatnya. Belikan payung untuk ALisya
KEA Farm Cameron Highlands 17

Parking agak sukar di kawasan ini. Jadi pandai-pandaila cari parking sendiri
KEA Farm Cameron Highlands 20

Jagung Mutiara. Tak sah kalau tak beli
KEA Farm Cameron Highlands 28

Sambil-sambil pekena Cendawan goreng. Nyam2
KEA Farm Cameron Highlands 36

Antara tempat parking di bawah. Kena naik tangga la sikit. Papa, banyaknya tangga
KEA Farm Cameron Highlands 41

Kalau time cuti sekolah memang jem kawasan ni. Parking pun agak terhad

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Cameron Highlands saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

20 thoughts on “Kea Farm Cameron Highlands

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.