Jalan-Jalan Cari Makan|Kafe Kerisik Danau Kota

Malam tadi, sempatla singgah dinner di Kafe Kerisik Danau Kota . Teruja pula bila baca timeline dari rakan blogger ini .

Kafe Kerisik Danau Kota 1Kafe Kerisik, Danau Kota
Time sampai ni tak ramai orang, okla,senang nak order
Kafe Kerisik Danau Kota 4Nak Pekena nasi Ayam la
Kafe Kerisik Danau Kota 6Nasi Ayam. RM5 satu set

Kafe Kerisik Danau Kota 7Supnya boleh tahan juga

Kafe Kerisik Danau Kota 8Ayamnya pun quite OK for me

Kafe Kerisik Danau Kota 9Kuihnya je rasanya tak meet my expectation

Overall, eyriqazz kasi rating 7/10. Apapun, lain padang lain belalang kan? Lagipun tekak masih sakit, so, deria rasa masih belum ok sepenuhnya. Apapun, tetap licin nasi ayam tadi..

P.s : Rekomenkan Eyriqazz Tempat Makan Best di KL

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

18 thoughts on “Jalan-Jalan Cari Makan|Kafe Kerisik Danau Kota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.