Ikan Bakar Tanjung Dawai, Sungai Petani

Tanjung Dawai, salah satu tempat menarik untuk dikunjungi di Sungai Petani. Kalau dah singgah ke sini, rugi rasanya kalau tak pekena ikan bakar sekali. Last time terjah, sempatla dinner dan pekena ikan bakar di Tanjung Dawai ini :

Ikan Bakar Tanjung Dawai Sungai Petani 3

Segar mugar Ikannya

Ikan Bakar Tanjung Dawai Sungai Petani 10

Ketam, Pari dan pelbagai makanan laut yang lain
Ikan Bakar Tanjung Dawai Sungai Petani 2

Sotong segar. Nyam-nyam

Lebih kurang setengah jam, makanan yang di order pun sampai :

Ikan Bakar Tanjung Dawai Sungai Petani 12Ikan Bakar. Nampak sedap, rasanyapun sedap. Tentu Nadot terliur tengok ikan bakar ni

Ikan Bakar Tanjung Dawai Sungai Petani 13

Masakan Udang. Yummylicious

Ikan Bakar Tanjung Dawai Sungai Petani 19

Ketam masak cili. Licin
Ikan Bakar Tanjung Dawai Sungai Petani 4

Suasana pun santai. Banyak meja dan pilihan

Ikan Bakar Tanjung Dawai Sungai Petani 5

Meriah bila makan beramai-ramai
Ikan Bakar Tanjung Dawai Sungai Petani 11

Makan kat area ni pun cool. Sambil dibuai angin pantai
Ikan Bakar Tanjung Dawai Sungai Petani 17

Jemput makan. Eyriqazz belanja sikit. Hik3
Ikan Bakar Tanjung Dawai Sungai Petani 20

Overall, met my expectation
Rating 8/10

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Sungai Petani/Kedah saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

17 thoughts on “Ikan Bakar Tanjung Dawai, Sungai Petani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.