(Gambar) Suasana di dalam Feri Pulau Pinang

Antara gambar yang sempat diambil, suasana di dalam feri Pulau Pinang ketika percutian di sana tahun lepas. Waktu siang dan juga malam :

Feri Pulau Pinang 1Kereta dan Motosikal masuk sekali

Feri Pulau Pinang 2

Kamera Cap Ayam . Bila malamje, gambar mesti tak berapa OK

Feri Pulau Pinang 4

Ramai juga kenderaan yang menggunakan feri untuk keluar-masuk ke Pulau Pinang
Feri Pulau Pinang 12

Tempat duduk pun ada disediakan
Feri Pulau Pinang 15Seronok juga naik feri. Udara sepoi-sepoi bahasa sambil layan deruan air

Feri Pulau Pinang 18

Jambatan Pulau Pinang dari feriFeri Pulau Pinang 26

Meriah kat depan ni. Masing-masing nak tengok pemandangan

Feri Pulau Pinang 31Banyak juga Feri berulang alik ke Pulau Pinang ni

Feri Pulau Pinang 32

WWW. Bukan kereta Eyriqazz

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Pulau Pinang saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “(Gambar) Suasana di dalam Feri Pulau Pinang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.