Blog Eyriqazz Kena Pantau

by eyriqazz on 9 January 2013

in blogging

Terkejut bila buka e-mail :

Pantau blogSudah lama blog dipantau?

E-mail dari Potential Advertiser, eyriqazz ada buat harga Promosi di Facebook Eyriqazz unutk beriklan di blog “Cap Ikan Ayam Goreng” ini. Alhamdulillah, responsnya agak menggalakkan. Tanda terimakasih kepada pembaca dan harga “win-win” diberikan mempromosikan bisness/blogshop potential advertiser yang berminat.

Alhamdulillah, minggu ini dapat beberapa tawaran Sponsored Post dari beberapa pihak. Rezeki jangan ditolakkan? Bak kata Sifu saya, jangan berharap kepada satu source of Income saja. Kena pelbagaikan dan kreatif.

UV terkini eyriqazz-crop

P.s : Berminat nak beriklan di Eyriqazz.com harga promosi? Contact me at iman1237@hotmail.com. InsyaAllah, akan cuba berikan “Win-win” deal….

  • Miza Yusof 9 January 2013 at 1:46 pm

    Tahniah :) Rezeki jangan ditolak :)
    Miza Yusof recently posted…TESTIMONI SELEPAS SEBULAN MENGGUNAKAN VITAMIN C ORGANIK 500 MGMy Profile

  • diana 9 January 2013 at 1:51 pm

    tak rugi beriklan kat sini..uv nya hebat…
    diana recently posted…GAMBAR KEKASIH CRISTIANO RONALDO~~ IRINA SHAYKMy Profile

  • papa mifz 9 January 2013 at 1:51 pm

    statistik blog bro sungguh mengagumkan…
    papa mifz recently posted…Pulau Menarik di TerengganuMy Profile

  • Myra Jay 9 January 2013 at 1:52 pm

    Alhamdulillah rezeki..

    Tahniah ye Bro :D
    Myra Jay recently posted…WW ~ Hadiah AnniversaryMy Profile

  • sohoque 9 January 2013 at 2:03 pm

    perrgghhh.. traffic mantop bro!!!
    sohoque recently posted…Saya Bukanlah Seorang UstazMy Profile

  • hazman aka species1980 9 January 2013 at 2:13 pm

    Blog PAPA NAKAL memang selalu jadi perhatian setiap hari…. hahahaha
    hazman aka species1980 recently posted…Gambar Kenangan bersama Pramugari MALAYSIA AIRLINESMy Profile

    • eyriqazz 9 January 2013 at 7:16 pm

      Papa nakal? Hik3, dah sampai krabi ke bro?
      eyriqazz recently posted…Blog Eyriqazz Kena PantauMy Profile

  • Fauzi Blues 9 January 2013 at 2:33 pm

    Murah rejeki tu bro…
    Fauzi Blues recently posted…Video Gol Pahang vs Johor Darul Takzim Liga Super Malaysia 8 Januari 2013.My Profile

  • misz eyza 9 January 2013 at 2:38 pm

    Rezki lagi bro… tahniah yea…
    misz eyza recently posted…WW ~ DebaranMy Profile

  • Jejaka Kacak Berhati Waja 9 January 2013 at 2:53 pm

    Saya ingin promosikan ubat awet muda saya di blog anda
    Jejaka Kacak Berhati Waja recently posted…Bahagiakan Keluarga Anda Bersama Kad Kredit Standard CharteredMy Profile

    • eyriqazz 9 January 2013 at 7:17 pm

      Hahaha..berhati waja?
      eyriqazz recently posted…Blog Eyriqazz Kena PantauMy Profile

  • ohcikgu 9 January 2013 at 3:07 pm

    wah. tahniah la. bukan senang tu nak dapat.
    ohcikgu recently posted…Bayaran Komisen ke 7 dari Jobdirumah.comMy Profile

  • Budak Felda 9 January 2013 at 3:16 pm

    ha’ah bab rezeki jangan terlalu demand sgt kata org..ada terima tak suka tolak elok2..:)
    Budak Felda recently posted…Wordless Wednesday : Limited or No ConnectivityMy Profile

    • eyriqazz 9 January 2013 at 7:17 pm

      tepuk dada,tanya selera..
      eyriqazz recently posted…Blog Eyriqazz Kena PantauMy Profile

      • Budak Felda 10 January 2013 at 2:30 pm

        itu sudah pasti bro
        Budak Felda recently posted…Masa Sesuai Tetapkan Identiti BlogMy Profile

  • Myvitrd 9 January 2013 at 3:23 pm

    betul bro.. kekadang kita kena kreatif dan tidak boleh bergantung pada satu sumber sahaja.. kuasa blogger tidak boleh lagi dipandang rendah.. satu2 produk tu boleh dinaikkan dengan dijatuhkan dengan blogger sahaja..
    Myvitrd recently posted…Wordless Wednesday #24 | Cium Diri SendiriMy Profile

    • eyriqazz 10 January 2013 at 12:50 am

      Contohnya bro? Sekinchan ikan bakar?
      eyriqazz recently posted…Wordless Wednesday – Aksi Bam BamMy Profile

  • syaifuddin alias 9 January 2013 at 3:29 pm

    satu rezeki daripada Allah..tahniah kpd bro

  • sha 9 January 2013 at 3:47 pm

    eyriqazz …k sha nak jugak lah beriklan di sini hehehehe
    sha recently posted…Renew Insurans dan Road Tax keretaMy Profile

    • eyriqazz 9 January 2013 at 7:17 pm

      boleh2…
      eyriqazz recently posted…Blog Eyriqazz Kena PantauMy Profile

  • akubiomed 9 January 2013 at 5:15 pm

    Tanniah bukan senang hendak mendapatkan kepercayaan Advertiser.
    akubiomed recently posted…Wordless Wednesday – Cek NuffnangMy Profile

  • boni kacak 9 January 2013 at 6:43 pm

    terbaik bro… semoga pintu rezeki akan lebih terbuka luas selepas ini..amin…
    boni kacak recently posted…Video Cute Bawal Shawl Tutorial By Boni KacakMy Profile

    • eyriqazz 9 January 2013 at 7:18 pm

      Amin….
      eyriqazz recently posted…Blog Eyriqazz Kena PantauMy Profile

  • MK Kimi 9 January 2013 at 6:53 pm

    mantap UV nya. mmg untunglah sape2 yg beriklan sini
    MK Kimi recently posted…Windows 8 Percuma Untuk Student/Staff UTMMy Profile

  • penaberkala 9 January 2013 at 9:24 pm

    hebat ah bro
    tahniah
    semoga terus maju jaya
    penaberkala recently posted…KENNY ROGERS ROASTERS : PROMOSI BUY 1 FREE 1 KINI KEMBALI, 9 JANUARI 2013 SAHAJA!My Profile

  • Een 9 January 2013 at 10:05 pm

    nanti kita mengeteh kita buat jv baik punya.
    Een recently posted…Bersemuka dengan pakar lebih best daripada membaca bukuMy Profile

    • eyriqazz 9 January 2013 at 10:16 pm

      Cunla bro..nak dengar juga idea2 dari salah seorang sifu saya ni….

      • fazrol 10 January 2013 at 12:04 am

        Jangan lupa, ajak aku sekali.. Nak juga berguru… ha ha..
        fazrol recently posted…ww – Akhirnya Aku Pengedar Sah GSR!My Profile

  • Nadot 9 January 2013 at 10:09 pm

    Waahh.. Tahniah tahniah… Best je dpt income dgn trafik yg sgt tinggi ituuu… Jeless.. Hehe
    Nadot recently posted…Jawatan Kosong Pensyarah Sambilan di INTEC, Shah AlamMy Profile

  • drsir 9 January 2013 at 10:14 pm

    Salam tuan. ebook yg tuan cadang nk buat dah siap ke? dah x sabar nak tahu rahsia buat duit dengan blog cara tuan.
    drsir recently posted…Buat Duit Mudah Secara OnlineMy Profile

    • eyriqazz 9 January 2013 at 10:15 pm

      Belum siap…masih dlm 18 muka surat…adaje yang mengganggu dan faktor masa yang membataskan..

  • Nadot 9 January 2013 at 10:23 pm

    Tu perli baikk punyeee.. Xpe.. Redho je.. Haha
    Bile la nk jd hebat cam eyriqaaz ni ;)
    Nadot recently posted…Jawatan Kosong Pensyarah Sambilan di INTEC, Shah AlamMy Profile

    • eyriqazz 9 January 2013 at 10:57 pm

      Jadi hebat macam nadot..meh kasi rumah kat saya sebijik….nanti saya kasi personal coaching..hahaha..macam baguss…

  • Rabia Sensei 9 January 2013 at 10:57 pm

    Wah, tahniah! Owh, ebook coming on the way lagi. We are looking forward for sure! =D
    Rabia Sensei recently posted…Sukuk DanaInfraMy Profile

    • eyriqazz 9 January 2013 at 11:14 pm

      Hik3..perlu cari masa yang sesuai ,santai untuk menulis….anak2 asyik tidur lewat skangni….

  • fazrol 10 January 2013 at 12:07 am

    Aku suka dengan ayat jangan berharap pada satu source income…
    fazrol recently posted…ww – Akhirnya Aku Pengedar Sah GSR!My Profile

    • eyriqazz 10 January 2013 at 12:18 am

      Yup..kalau mengharap, satu hilang….habis mata pencarian, kan>?

  • titan 10 January 2013 at 3:39 pm

    wah, siapa yang pantau tu..
    titan recently posted…Tips nak menang Contest.My Profile

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: