Artis Pilihan di Fear Factor Selebriti Malaysia

by eyriqazz on 4 January 2013

in penulis jemputan

Assalamualaikum & salam sejahtera semua,
Demam Fear Factor Selebriti Malaysia telah bermula yang mana episode 1 telah ditayangkan pada sabtu lepas 29 Disember 2012.. korang boleh layan video disebalik tabir dibawah ni..

Apa yang menariknya di Fear Factor Selebriti Malaysia ni adalah ianya dihostkan oleh jejaka gilaan ramai wanita diluar sana.. sapa lagi kalau bukan Aaron Aziz..

 

Fear Factor Aroon Aziz

Fear Factor Selebriti Malaysia melibatkan 30 selebriti yang membentuk 15 pasukan secara berpasangan. Rancangan 13 episod ini akan memaparkan dua cabaran yang mereka harus lalu setiap episod. Kesemua peserta dkehendaki melakukan cabaran yang diberi. Sekiranya perasaan takut atau gagal menguasai diri, peserta tersebut akan disingkirkan! Fear Factor Selebriti Malaysia telah memilih Cape Town, Afrika Selatan sebagai destinasi utama.

 

Fear Factor Selebriti Malaysia 4

30 barisan selebriti yang terdiri dari 15 kumpulan akan berentap untuk merebut gelaran juara

Fear Factor Selebriti Malaysia 3

Ini adalah artis pilihan penulis… bagaimana dengan anda, Siapakan Artis Pilihan Anda di Fear Factor Celebriti Malaysia untuk kali ini?

Jadi untuk tidak ketinggalkan menyaksikan artis pilihan anda bersaing sesama sendiri pastikan anda menonton Fear Factor Selebriti Malaysia di saluran Astro Ria 104 & Astro Mustika HD 134 setiap sabtu, jam 9 malam..

 

Fear Factor Selebriti Malaysia 2

Rasanya apa nasihat yang sedang diberikan oleh Aaron Aziz kepada peserta?

 

Fear Factor Selebriti Malaysia 1

Cabaran untuk episode yang lalu.. mampukah anda melakukannya?

Jangan lupa like page Fear Factor Selebriti Malaysia di Sini. Nantikan cabaran yang lebih mencabar buat peserta untuk episode akan datang.. Anda juga boleh melayari Web rasmi Fear Factor Selebriti Malaysia di Sini

 

* Entri ini adalah hasil nukilan dari Penulis Jemputan yang dijemput oleh Eyriqazz iaitu  Cuba Teka (nama glamour) yang menulis  di Myvitrd.Com

  • hafiz hafizol 4 January 2013 at 5:55 pm

    Artis pilihan mestilah jehan Miskin dengan Dr.Faiz.. hahaha
    hafiz hafizol recently posted…SAJAK DIANA AMIR: UNTUKMU SAHABATMy Profile

    • eyriqazz 4 January 2013 at 6:47 pm

      Samalah pilihan kita….
      eyriqazz recently posted…Artis Pilihan di Fear Factor Celebriti MalaysiaMy Profile

  • afif 4 January 2013 at 7:33 pm

    nak pilih elfira loy boleh?haha
    afif recently posted…Review Entry Terbaik 2012:10 Blogger Terbaik Malaysia#1My Profile

    • eyriqazz 4 January 2013 at 11:30 pm

      Hik3..dah AGAK DAH….
      eyriqazz recently posted…Artis Pilihan di Fear Factor Celebriti MalaysiaMy Profile

  • mz 4 January 2013 at 7:42 pm

    byk jer my fav team…oh yes..i sgt suka rncgn fear factor :)
    mz recently posted…Si baju hijau | si baju pinkMy Profile

  • Miza Yusof 4 January 2013 at 7:48 pm

    oh. miza pun pilih jehan dan dr. faiz juga :)
    Miza Yusof recently posted…CERITA KENAKALAN WAKTU SEKOLAH YANG TIDAK DAPAT DILUPAKANMy Profile

  • abangensem 4 January 2013 at 10:39 pm

    Apasal banyak retis yang gua tak kenai??
    abangensem recently posted…Beli Rumah Secondhand Tanpa Deposit?My Profile

    • eyriqazz 4 January 2013 at 11:14 pm

      Sebab hang usha artis2 wanita single saja…

  • Myvitrd 4 January 2013 at 11:09 pm

    Siapa cuba teka tu.. hahaha.. ramai juga yg pilih jehan dgn Dr. Faiz tu ye.. hope mlm esok dia beri saingan sengit..
    Myvitrd recently posted…Artis Pilihan di Fear Factor Celebriti MalaysiaMy Profile

    • eyriqazz 6 January 2013 at 2:21 am

      Entah…macam2 nickname..buat konfius je..hahahaha…cubateka.com eden nak pi beli la domain tu…
      eyriqazz recently posted…Fear Factor Malaysia Semakin MenarikMy Profile

  • Raudzah 4 January 2013 at 11:20 pm

    Kita pun suka dia orang..tak sangka ramai pulak yang suka team ni…anyway kita suka Jehan masa masterchef celebrity…and my second choice goes to dazrin&Hairul…looking forward untuk this game
    Raudzah recently posted…Pelik: Gusi Hitam Lambang KecantikanMy Profile

    • eyriqazz 5 January 2013 at 6:26 pm

      Samalah pilihan kita..
      eyriqazz recently posted…Rezeki BergandaMy Profile

  • luqmanzakaria 5 January 2013 at 12:17 am

    terlpas episod satu..tak dpt nk bgtau spe pilihan luqman..tatau mcm mane dorang punyer teamwork..huhu
    luqmanzakaria recently posted…Rangka Dinasour Goreng Tepung dan androidifyMy Profile

    • eyriqazz 5 January 2013 at 6:27 pm

      Malam ni boleh tengok bro..9 malam,channel 104..myself, sudah recordkan di PVR coz nak kuar malam ni..
      eyriqazz recently posted…Rezeki BergandaMy Profile

  • syaifuddin alias 5 January 2013 at 3:26 am

    aduh ..tak tengok 1st episod…haha… nak tengok mana eh episod lepas ?
    syaifuddin alias recently posted…Vote Blog Syaifuddin Alias Dalam Social Media Week 2013My Profile

  • akubiomed 5 January 2013 at 9:06 am

    Rancangan popular Fear Factor ini sudah diketahui formatnya. Harap tarikan penyertaan selebriti mampu memberikan impak sekurang setanding. Pilihan saya Farish dan Akim kerana tenaga muda yang determine.
    akubiomed recently posted…Projek hujung minggu DIY Soft Box bajet rendahMy Profile

  • papa mifz 5 January 2013 at 2:23 pm

    tak berkesempatan tengok 1st episode hari tuh…kena tengok lepas nih…
    papa mifz recently posted…Sebelum dan SelepasMy Profile

  • MK Kimi 5 January 2013 at 3:19 pm

    mesti ramai pilih jehan dgn mejar faiz ni…sy pilih elfira loy lah.haha
    MK Kimi recently posted…Untung Hebat BIMy Profile

    • eyriqazz 6 January 2013 at 2:21 am

      Dah agak dah..hik3
      eyriqazz recently posted…Fear Factor Malaysia Semakin MenarikMy Profile

  • ezna 5 January 2013 at 4:23 pm

    me pilih Aaron Aziz boleh? hehehe…… :P
    ezna recently posted…Giveaway Jom Cuti ke Hotel Palace of the Golden HorsesMy Profile

    • eyriqazz 6 January 2013 at 2:21 am

      x boleh..dia pengacara..hik3…
      eyriqazz recently posted…Fear Factor Malaysia Semakin MenarikMy Profile

  • wooots 3 August 2013 at 9:19 pm

    aaron jugak terbaik…
    wooots recently posted…Senarai perangkap laju AES sempena raya 2013My Profile

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: