Artis Pilihan di Fear Factor Selebriti Malaysia

Assalamualaikum & salam sejahtera semua,
Demam Fear Factor Selebriti Malaysia telah bermula yang mana episode 1 telah ditayangkan pada sabtu lepas 29 Disember 2012.. korang boleh layan video disebalik tabir dibawah ni..

Apa yang menariknya di Fear Factor Selebriti Malaysia ni adalah ianya dihostkan oleh jejaka gilaan ramai wanita diluar sana.. sapa lagi kalau bukan Aaron Aziz..

 

Fear Factor Aroon Aziz

Fear Factor Selebriti Malaysia melibatkan 30 selebriti yang membentuk 15 pasukan secara berpasangan. Rancangan 13 episod ini akan memaparkan dua cabaran yang mereka harus lalu setiap episod. Kesemua peserta dkehendaki melakukan cabaran yang diberi. Sekiranya perasaan takut atau gagal menguasai diri, peserta tersebut akan disingkirkan! Fear Factor Selebriti Malaysia telah memilih Cape Town, Afrika Selatan sebagai destinasi utama.

 

Fear Factor Selebriti Malaysia 4

30 barisan selebriti yang terdiri dari 15 kumpulan akan berentap untuk merebut gelaran juara

Fear Factor Selebriti Malaysia 3

Ini adalah artis pilihan penulis… bagaimana dengan anda, Siapakan Artis Pilihan Anda di Fear Factor Celebriti Malaysia untuk kali ini?

Jadi untuk tidak ketinggalkan menyaksikan artis pilihan anda bersaing sesama sendiri pastikan anda menonton Fear Factor Selebriti Malaysia di saluran Astro Ria 104 & Astro Mustika HD 134 setiap sabtu, jam 9 malam..

 

Fear Factor Selebriti Malaysia 2

Rasanya apa nasihat yang sedang diberikan oleh Aaron Aziz kepada peserta?

 

Fear Factor Selebriti Malaysia 1

Cabaran untuk episode yang lalu.. mampukah anda melakukannya?

Jangan lupa like page Fear Factor Selebriti Malaysia di Sini. Nantikan cabaran yang lebih mencabar buat peserta untuk episode akan datang.. Anda juga boleh melayari Web rasmi Fear Factor Selebriti Malaysia di Sini

 

* Entri ini adalah hasil nukilan dari Penulis Jemputan yang dijemput oleh Eyriqazz iaitu  Cuba Teka (nama glamour) yang menulis  di Myvitrd.Com

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

22 thoughts on “Artis Pilihan di Fear Factor Selebriti Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.