Segmen Eyriqazz : Ada Apa Dengan Nama Blog?

First Segmen dari Eyriqazz.Com bersama WordPress .  Cilok Idea BenAshaari.Com . Thanks Bro Ben Ashaari.

Pentingke Pemilihan Nama Blog dalam Berblog? . ” Pemilihan nama dalam membina jenama adalah sangat penting. Nama mesti pendek, mudah disebut dan unik serta mungkin misteri” quote ayat dari entri INI . Yup, pemilihan nama blog adalah “Sangat Penting” jika mahu lebih maju, menjana lebih pendapatan dan nampak lebih profesional disamping mencari peluang yang terhidang di masa hadapan.

 

So, Segmen Kali ini berkaitan dengan “Ada Apa Dengan Nama Blog?“. Eyriqazz akan berikan pandangan peribadi berkenaaan nama blog anda, adakah ianya menarik ,catchy or mempunyai jenama yang baik? Sebelum Eyriqazz komen, Syarat-Syaratnya :

 

1. Buat Satu Entri Bertajuk “Segmen Eyriqazz : Ada Apa Dengan Nama Blog?” dan linkkan ke entri ini

2. Letak Header Blog Eyriqazz.com di entri tersebut

3. Berikan satu Sebab kenapa Anda Mahu Eyriqazz komen pasal “Nama Blog” anda

4. Klik G+ entri iPhone 5 Gadget Impian (angka akan bertambah, currently 280). Kalau dah klik sebelum ini, abaikan langkah no. 4 ini.

5. Done. Tinggalkan permalink entri anda dan No. G+ yang telah anda Klik di entri ini ( Hanya yang menepati semua syarat akan eyriqazz berikan pandangan).

Tarikh Tutup 31 December 2012.

Eyriqazz akan singgahi entri anda itu dan akan eyriqazz berikan pandangan dan pendapat peribadi pasal nama blog anda itu.

#Tips Blogging –  37 Teknik Luar Biasa Hapuskan Masalah Kekeringan Idea

 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

132 thoughts on “Segmen Eyriqazz : Ada Apa Dengan Nama Blog?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.