Penaja iPhone 5 Gadget Impian

Tanpa Penaja, tiadalah hadiah untuk iPhone 5 Gadget Impian kan? Entri ini eyriqazz dedikasikan buat semua penaja contest tersebut. Jom berkenalan dengan penaja :

 


1) Denaihati.Com

Penganjur Contest ini. Blogger yang banyak memberikan tunjuk ajar dan membantu Eyriqazz. Eyriqazz vs Denaihati, banyak contest sebelum ini ditaja oleh Denaihati. Blogger inilah yang menjadi tunjang di sebalik Eyriqazz berubah kepada WordPress. Terimakasih bro kerana menaja theme Eyriqazz.com.

equrban3

2)  Equrban.com

Berqurban dan beraqiqah sambil beramal di kemboja. Membantu ekonomi umat Islam di kemboja dan sumbangan daging korban dan aqiqah diagih-agihkan kepada umat Islam yang lebih memerlukan di kemboja.

preview

3) StudioAksara.com

Ebook 37 Teknik Luar Biasa Kekeringan Idea nya memang sentiasa menjadi rujukan Eyriqazz. Alhamdulillah, idea sentiasa muncul dan penambahbaikan ke arah yang lebih positif. Ebooknya memang eyriqazz rekomenkan.

4) AbangEnsem.com

Blogger Perasan Ensem yang banyak mengubah persepsi eyriqazz tentang blogging dan juga Pelaburan Hartanah. Salah satu sifu hartanah yang bergiat aktif memandaikan dan membantu bagi sesiapa yang mahu menceburkan diri dalam pelaburan hartanah. Semoga suatu hari nanti dapat mengikut jejak langkahnya, menjadi fulltime Househusband yang berjaya.

5) AriffShah.com

Jejaka Idaman Malaya yang banyak mencipta kejayaan di dalam dunia blogging. Salah seorang penterjemah WordPress di Malaysia. Cukup berkaliber dan entrinya sentiasa di nanti-nanti. Masih bujang tapi sudah tidak available rasanya.

 

 

6) Eizil.com

Web Designer/Technologist yang cukup berbakat. Kalau mahu beralih kepada WordPress dalam masa yang pantas dan hasil yang memuaskan, memang eyriqazz rekomenkan. Dialah yang menjadi tunjang di sebalik pembinaan theme Eyriqazz.com.  Selepas menghadiri seminar WordPressnya, bagai orang mengantuk disorongkan bantal, terus eyriqazz membuat keputusan untuk beralih ke WordPress , ke arah yang lebih positif.

7) Sweetkurma.com

Tokey/Businesswoman berjaya. Bisness tudungnya memang mendapat sambutan hangat. Salah sorang yang menjadi inspirasi eyriqazz. Buat duit di rumah, itulah Kak Siti pemilik Sweetkurma.com yang semakin mengorak langkah dalam perniagaan. Akak, birthday wife dapat hadiah tudung, birthday eyriqazz bulan 11 yang lepas tak dapat apa-apa ke? Hik3, just kiddinh.

8) Azri.my

– Blogger yang semakin meningkat naik . Teruskan usaha bro.

9) Serverfreak.com

Enough said, menjadi pilihan ramai bloggers terkenal di Malaysia seperti redmummy dan Denaihati.com sebagai platform hosting. Eyriqazz pun mengambil langkah yang sama memilih Serverfreak.com. Customer servicenya memang terbaik, hantar aduan etc, tak sampai 15 minit, terus berbalas.

denai

10) Denai.my

Adik angkat Denaihati.Com, Denai.my berkongsi tentang perlancongan/travel di dalam dan di luar Malaysia. Maaf bro, entri tentang Pulau Pinang seperti yang dijanjikan belum sempat ditulis lagi.

10 Penaja Cantik Nombornya

 iPhone 5 Gadget Impian idaman semua

Terimakasih buat penaja

Hadiah menarik, hadiah mempesona

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

23 thoughts on “Penaja iPhone 5 Gadget Impian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.