My Happy Moments Contest

by eyriqazz on 19 December 2012

in contest, General

My Happy Moments Contest

Contest Penutup dari Eyriqazz untuk tahun 2012. Syarat-syaratnya :

1. Buat Satu entri yang bertajuk “My Happy Moments” . Di entri itu, sharekan 1 gambar terbaik anda yang menepati tema ini (hanya satu gambar sahaja milik sendiri yang dibenarkan).

2. Di akhir entri, copy ayat ini ” Contest My Happy Moments dianjurkan Eyriqazz.com bagi menyahut Cabaran iPhone 5 Gadget Impian

3. Tagkan 3 rakan blogger anda (tidak wajib). Sharing Happiness menyeronokkan, kan?

4. Tinggalkan permalink entri di komen entri ini beserta No. G+ anda .

Tarikh tutup, 31 December 2012.

Syarat tambahan :

1. Klik G+ entri iPhone 5 Gadget Impian (angka akan bertambah, currently 225).

2. Undi blog Eyriqazz.com :

- Pergi ke link ini –> https://denaihati.com/undi-blog-pilihan-anda

- Klik register, dan registerkan details anda

- Kembali ke link –>https://denaihati.com/undi-blog-pilihan-anda dan Log in

- Vote Eyriqazz.com dan 2 blog lain terpulang kepada anda. (boleh undi hari-hari jika rajin).

20110626_0010

Hadiah :

Tempat Pertama – RM100 Cash + (Pakej Outdoor Photographi bernilai RM180 ditaja oleh Mykhalish.com )

Tempat kedua – RM80 Cash

Tempat ketiga – RM50 Cash

Tempat ke 4-10 – RM10 Cash

(Hadiah sudah ditambah setakat 28 December 2012)

Senarai Penaja Terkini – Ciklaili.com , MyKhalish.com, KakinakL.com, Nadot.My dan FaizalPj.Com

Jika ada yang sudi nak menambah/menaja hadiah, dialu-alukan. Bolehla e-mailkan ke iman1237@hotmail.com dan in return penaja boleh menulis 1 entry bebas di Eyriqazz.Com (nak promosikan blogshop, perniagaan, blog baru nak meningkat naik, etc).

Trafik December 2012

Trafik yang konsisten, Win-win situation akan cuba diberikan

P.s : Menang atau kalah, Hidupkan Untuk Memberi.

  • Cun Tak? | Eyriqazz.com 22 December 2012 at 10:33 am

    [...] P.s : Jemput Join My Happy Moments Contest [...]

  • PuanGojes 22 December 2012 at 11:24 am

    nice segmen, :) PG boleh join tak?
    PG memang da klik button g+1 kamu dan vote :D
    PuanGojes recently posted…iPhone 5 gadget impianMy Profile

    • eyriqazz 22 December 2012 at 11:49 am

      boleh..kecil tapak tangan nyiru saya tadahkah….

      • PuanGojes 22 December 2012 at 11:52 am

        terima kasih :D
        anyway, nak tanya sama. kemarin lepas kita ada edit blog, letak meta tag. then pagi ni nak cari keyword iphone 5 segmen tu, terus blog PG tak de dalam carian :( agak2 kenapa erk? :(
        PuanGojes recently posted…iPhone 5 gadget impianMy Profile

        • eyriqazz 22 December 2012 at 11:54 am

          bukan edit entry? maksudnya edit layout? Edit layout rasanya boleh memberikan impak besar dalam SEO..google crawl jumpa lain….

          • PuanGojes 22 December 2012 at 11:56 am

            ar yes, silap. edit layout. hurm, ambik masa yang lama ke google nak crawl semula blog saya? :(
            PuanGojes recently posted…iPhone 5 gadget impianMy Profile

          • eyriqazz 22 December 2012 at 12:03 pm

            Haah..biasanya kalau edit layout memang impaknya agak besar…coz coding nya sudah lari dari crawl asal google….

          • PuanGojes 22 December 2012 at 11:58 am

            PG cari keyword segmen iphone 5 tu, tapi da tak jumpa da blog PG :(
            PuanGojes recently posted…iPhone 5 gadget impianMy Profile

  • PuanGojes 22 December 2012 at 12:08 pm

    oh ye ke. nak turn back, mean. delete semula meta tu, buruk lagi tak kesannya? :(
    PuanGojes recently posted…iPhone 5 gadget impianMy Profile

    • eyriqazz 22 December 2012 at 12:30 pm

      yup…lagi teruk rasanya….sayapun part2 SEO ni tak berapa pandai sangat..saya rekomenkan cuba try tanya anastasyea.com , cikgudahlia.com or ciktom.com

      • PuanGojes 22 December 2012 at 12:50 pm

        kak ana tu, kita ada juga rujuk blog dia :) few days PG ikut tutorial dia and ada berbalas email dgn beliau :) tutorial yg mudah dan senang nak ikut :) ok eyriqazz, thanks so much for info ya :)
        PuanGojes recently posted…iPhone 5 gadget impianMy Profile

  • [...] P.s.s : Jemput meriahkan dan Join My Happy Moments Contest [...]

  • Hanis Anasa 22 December 2012 at 3:14 pm

    http://nurul-hanis.blogspot.com/2012/12/my-happy-moments.html ^_^ no. G+ saya 248 :D
    Hanis Anasa recently posted…My Happy MomentsMy Profile

  • Hanis Anasa 22 December 2012 at 3:17 pm

    Yang register tu kenapa tak boleh ya?
    -Error establishing a database connection
    Hanis Anasa recently posted…My Happy MomentsMy Profile

  • puanbee 22 December 2012 at 10:10 pm

    Salam .. bee join ye .. http://puanbee.com/my-happy-moments/
    puanbee recently posted…My Happy MomentsMy Profile

  • Myra Jay 23 December 2012 at 12:06 am

    Join jugak :) Moga ada rezeki..
    Myra Jay recently posted…My Happy MomentsMy Profile

  • big red epall 23 December 2012 at 12:40 am

    saya join http://fotorosak.blogspot.com/2012/12/my-happy-moments.html
    no G+ saya 253.

  • diana 23 December 2012 at 4:36 am

    http://www.dianarashid.my/2012/12/my-happy-moments.html

    nombor G+ tu saya tak ingat no berapa.
    tadi saya klik keluar no 256.
    seingat saya saya dah pernah klik dulu.
    kenapa sekarang pun saya klik keluar no lagi??
    bukan ke klik tu boleh sekali je..kan??
    diana recently posted…My Happy MomentsMy Profile

  • Myvitrd 23 December 2012 at 9:31 am

    good luck for iPhone 5 bro.. ni penyertaan tanda sokongan saya http://www.myvitrd.com/2012/12/my-happy-moments.html no.G+ aku tak ingat sbb dah buat awal sebelum ni… he3
    Myvitrd recently posted…My Happy MomentsMy Profile

  • Afiqah MN 23 December 2012 at 2:32 pm

    saye join, http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/12/my-happy-moments_22.html

  • kak ina kl 23 December 2012 at 5:34 pm

    akak pun nak join gak aaa
    kak ina kl recently posted…Kemana Tumpahnya Kuah Kalau Tidak Ke NasiMy Profile

  • nad 23 December 2012 at 9:25 pm

    join!

    http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2012/12/my-happy-moments.html
    nad recently posted…Tangan Yang Memberi Lebih Baik Dari Yang Menerima…My Profile

  • May Maisarah 23 December 2012 at 10:51 pm

    Salam abang eyriqazz. ini link entry saya.
    http://misscornetto.blogspot.com/2012/12/my-happy-moments-contest.html

    no G+ 261. Dah vote tuk blog abang eyriqazz… thank youuuuuuuuuu. arap2 menang. heheheh.
    May Maisarah recently posted…My Happy MomentsMy Profile

  • Siti Liyana Fhadzilah binti Ahmad 24 December 2012 at 7:49 am

    g+ 262
    http://lifestoryofliyana.blogspot.com/2012/12/my-happy-moments.html
    Siti Liyana Fhadzilah binti Ahmad recently posted…My Happy MomentsMy Profile

  • nana 24 December 2012 at 8:55 am

    http://ibudamia.blogspot.com/2012/12/my-happy-moments-contest.html
    g+264
    nana recently posted…tolong vote saya :) My Profile

  • MamaYatie 24 December 2012 at 12:19 pm

    http://mamayatie-cubajaya.blogspot.com/2012/12/my-happy-moments.html
    g+266
    dah vote kat denaihati
    # sorry tak dapat nak tag kawan2..ntah kenapa fail bila nak letak link dia org..huhuu
    MamaYatie recently posted…Bukan Rezeki, Apo Nak DikatoMy Profile

    • eyriqazz 24 December 2012 at 12:33 pm

      it’s ok..penyertaan tetap dikira…

  • juelee 24 December 2012 at 7:42 pm

    saya join http://julianamirul.blogspot.com/2012/12/my-happy-moments.html ..
    Saya dah klik +G sebelum join contest ni.. good luck bro
    juelee recently posted…My Happy MomentsMy Profile

  • Hari Terakhir, Hadiah Menanti | Eyriqazz.com 24 December 2012 at 9:05 pm

    [...] # My Happy Moments Contest (Hadiah Keseluruhan bernilai RM350+, tarikh tutup dilanjutkan sehingga 31 December 2012) [...]

  • Hanis Anasa 25 December 2012 at 5:11 pm

    G+ 248

  • akubiomed 25 December 2012 at 10:56 pm

    Sudah join berkongsi Moment. G+ yang 294 <–sudah klik sebelum ini tetapi terpaksa unclick dan click balik. :-)
    akubiomed recently posted…My Happy MomentsMy Profile

  • shidasyakirin 26 December 2012 at 10:51 am

    join ye. G+ dah pernah klik dulu cuma tak ingat no tapi undi ttp undi..hehehhe

    http://shidasyakirin.blogspot.com/2012/12/my-happy-moments-contest.html
    shidasyakirin recently posted…My Happy Moments ContestMy Profile

  • Zuriati 26 December 2012 at 10:55 am

    http://www.ceriteracinta3souls.com/2012/12/my-happy-moments.html
    No. G+ ialah 299

  • My Happy Moments | Puanbee.com 27 December 2012 at 7:17 pm

    [...] Contest My Happy Moments dianjurkan Eyriqazz.com bagi menyahut Cabaran iPhone 5 Gadget [...]

  • kak ina kl 27 December 2012 at 9:08 pm

    yeszaaa dah join dah
    http://www.kakinakl.com/2012/12/my-happy-moments.html
    kak ina kl recently posted…“My Happy Moments”My Profile

  • Gieyana 28 December 2012 at 9:49 am

    Assalamualaikum..

    Mencuba nasib & gd luck utk Eyriqazz..

    G+271

    http://www.gieyana.com/2012/12/my-happy-moments.html
    Gieyana recently posted…My Happy MomentsMy Profile

  • Sherry 28 December 2012 at 11:38 pm

    I am G+347 done all above

    voted and good luck to you.
    http://sherrygo.blogspot.com/2012/12/my-happy-moments.html
    Sherry recently posted…My Happy MomentsMy Profile

  • hafiz hafizol 29 December 2012 at 12:38 am

    http://www.hafizhafizol.my/2012/12/my-happy-moments.html

    Dah Join..

    G+349
    hafiz hafizol recently posted…MY HAPPY MOMENTSMy Profile

  • fazrol 29 December 2012 at 8:42 am

    Join juga,

    Semua dah buat, tapi entry akan atau publish esok.. boleh kan.. he he..

    http://www.fazrol.com/2012/12/my-happy-moments.html
    fazrol recently posted…Kenapa saya ingin tersenarai di dalam bloglist Abang Ensem’s Blog!My Profile

  • [...] Penaja  My Happy Moments Contest : [...]

  • Miza Yusof 29 December 2012 at 3:55 pm

    Miza join :

    http://mizayusof-contest.blogspot.com/2012/12/my-happy-moments-contest.html

  • ecadwinkyasha 30 December 2012 at 4:37 am

    join lagi….link ada dibawah ::
    ecadwinkyasha recently posted…My Happy MomentsMy Profile

  • ohcikgu 30 December 2012 at 7:27 pm

    ok. dah siap. dah penuhi semua syarat.

    http://ohcikgu.com/2012/12/30/happy-moments/

    terima kasih. :)
    ohcikgu recently posted…Menang hadiah contest-contest tahun 2012My Profile

  • mamarifqy 30 December 2012 at 10:09 pm

    bro..dah join..aritu ah klik…lupe dh number 286 kott…dh lupe sbb undi be4 eyriqaz lanjutkan contest nii…hhehehe

    http://miszmaliana.blogspot.com/2012/12/my-happy-moments-contest.html
    mamarifqy recently posted…My Happy Moments ContestMy Profile

  • SamDaddyCool 31 December 2012 at 9:26 am

    Hmmm sempat lagi ni.. err ke tak sempat.. ke sempat lagi ni.. err.. err.. errr… InsyaAllah kalau betul-betul sempat, akan cuba join.. :)
    SamDaddyCool recently posted…Bad credit loanMy Profile

  • ezna 31 December 2012 at 4:53 pm

    http://www.eznakhalili.com/2012/12/my-happy-moments.html G+ dah lama click. :-)
    ezna recently posted…My Happy MomentsMy Profile

  • Mrs Velentine 31 December 2012 at 5:57 pm

    join lagi http://www.msvelentine.my/2012/12/my-happy-moments.html…g+389

  • muktasim 31 December 2012 at 9:43 pm

    ok join juga, mungkin peserta terakhir.. dah undi hari ini dan dah pernah klik G+ semasa join 2 contest sebelum ni.. :)
    muktasim recently posted…My Happy MomentsMy Profile

  • Abdul Muiez Ruslee 31 December 2012 at 10:05 pm

    Jom terjah. http://www.lobam-bam.blogspot.com/2012/12/my-happy-moments-contest.html

    No. G+ tak ingat. Tapi sudah pernah buat sebelum ini.
    Abdul Muiez Ruslee recently posted…My Happy Moments ContestMy Profile

  • Ibu emir 31 December 2012 at 10:42 pm

    Salam Eyriqazz.. saya nak join juga di minit2 terakhir.. :) http://www.emmira.com/2012/12/my-happy-moments.html

  • Bang long 6 January 2013 at 12:26 pm

    dah abis da.. Best of luck untuk peserta. Result dah keluar ke ?
    Bang long recently posted…Cabaran SEO Selamat Tahun Baru 2013 Blog 3 Dalam 1 BlogspotMy Profile

    • eyriqazz 6 January 2013 at 12:29 pm

      Hari ini hari terakhir..next week akan diumumkan pemenang…

  • [...] diucapkan buat 40+ Peserta My Happy Moments Contest. Fuhh, memang banyak gambar menarik dan menghiburkan. Inilah senarai 13 Finalist My Happy Moments [...]

  • [...] dahulu, tahniah buat pemenang My Happy Moments Contest. Memang sukar utk eyriqazz membuat pilihan, jadi eyriqazz serahkan kepada undian pembaca. Jadi, [...]

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

1 2

Previous post:

Next post: