Layanan Istimewa Staff Butik D’Haja

Petang tadi temankan Isteri Shopping di Seksyen 7, Shah Alam. Isteri mencari tudung. Antara kedai yang diterjah :

Tudung D'Haja 2

Butik D’Haja

Serius geram dengan staff Butik D’Haja. Isteri masuk awal dalam tu. Eyriqazz tolak stroller Azim. Bila eyriqazz dan azim nak masuk, ketuk pintu dan tekanla loceng. Staff dia buat-buat tak tahu sambil menjeling-jeling. Tak pastila samada lelaki tak dibenarkan masuk ke Butik ini. Tapi sebelum tu nampak adaje lelaki yang masuk ke kedai tersebut. Di Butik dan Kedai Tudung yang lain, eyriqazz dibenarkan je masuk. Yerlah, biasanya Isteri mahu minta pendapat Suami kan untuk memilih?

Kalau betul lelaki/suami tidak dibenarkan masuk, apa salahnya keluar sekejap dan cakap dengan eyriqazz. Nak call Isteri time tu, phone dia habis bateri dan dia dah kat dalam tak nampak kelibat untuk dipanhgil-panggil. Serius geram dengan “Layanan Istimewa” Staff Butik D’Haja. So, bawaklah pusing Azim jalan-jalan sekitar kedai sana sementara menanti isteri habis windows shopping.

Tudung D'Haja 1

Dipendekkan cerita, tak belila tudung di sana.

Beli je tudung di Pearl Haya. Dia taknak terima Eyriqazz, banyak lagi kedai tudung lagi yang menepati citarasa Isteri dan tidak menaikkan nafsu marah Si Suami

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

41 thoughts on “Layanan Istimewa Staff Butik D’Haja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.