Homestay/Apartment Taman Lily, Cameron Highlands

Semasa bercuti di Cameron Highlands yang lepas, kami menginap di HoHomestay/Apartment Taman Lily. Apartment 3 bilik di tingkat 3 yang fully furnished.Harga penginapan RM300 semalam. Inilah antara gambar-gambar yang sempat diambil :

Homestay Cameron Highlands 6
Apartment Taman Lily

Homestay Cameron Highlands 7

Unlucky for us, dapat tingkat 3 instead of tingkat 1 kerana owner nak menginap di apartmentnya. Kenala dipindahkan

Anyway, Kalau mencari kereta sewa pada harga yang murah dan berpatutan Cuti-Cuti Malaysia, bolehla booking di SINI

Homestay Cameron Highlands 1

 3 bilik yang menyediakan katil Queen

Homestay Cameron Highlands 13

 Ruang dapur yang dilengkapi peti sejuk , peralatan memasak, pinggan mangkuk, cawan etc

Senangla nak masak-masak. Memang masak time ni

Bilik air satu je time kami menginap ini. Sepatutnya dua kalau di tempat asal yang dijanjikan

Homestay Cameron Highlands 14

Ruang tamu. Ada tv

Homestay Cameron Highlands 15

Kipas dan aircond takde ya. Kat atas ni dah sejuk

Homestay Cameron Highlands 5

Pemandangan dari tingkat Apartment tingkat 3

Homestay Cameron Highlands 20

Happy Moments bersama keluarga dan saudara mara dari kampung, Terengganu

Overall, saya berpuashati dengan Apartment ini. Alhamdulillah, banyak yang penuh dapat apartment ni. Lokasinya di Tanah Rata, Cameron Highlands tak jauh dari Maybank. Cuma di sini kena naik tangga, tiada lif disediakan. In term of harga, RM300 untuk 3 bilik dan fully furnished rasanya sudah agak berpatutan dan kena dengan bajet kami. Next time bolehla singgahi lagi.

Kalau nak menginap di Homestay/Apartment taman lily ini, bolehla hubungi Puan Katy di 019-4444086.

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Cameron Highlands saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

27 thoughts on “Homestay/Apartment Taman Lily, Cameron Highlands

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.