(Gambar) Percutian di Cameron Highlands 2012

Saat-saat manis Percutian seisi keluarga dan juga keluarga dari kampung di Cameron Highlands beberapa minggu yang lepas :

Percutian di Cameron Highlands 2012 5

Happy Moments

Percutian di Cameron Highlands 2012 7

Sampai-sampai je terus terjah Bharat Tea. Dah around pukul 7 malam time ni

Percutian di Cameron Highlands 2012 25

Alisya oh Alisya


Alisya , Paksu dan Cousin2 Eyriqazz

Percutian di Cameron Highlands 2012 32

Meriah

Percutian di Cameron Highlands 2012 34

Bukan main seronok alisya pimpin2 dengan kakak-kakak

Percutian di Cameron Highlands 2012 37

Ameng Kaki Besi @ Adikku dengan Azim

Percutian di Cameron Highlands 2012 40

Adushh, Kat atas ni pun nak letak games ke?

Percutian di Cameron Highlands 2012 46

Jemput makan. Segar-segar strawberri nya

Percutian di Cameron Highlands 2012 48

Meriah. Memang sedapp

Percutian di Cameron Highlands 2012 49

Memang best kalau bercuti ramai-ramai camni

Percutian di Cameron Highlands 2012 52

Jemput makan. Jangan malu-malu

Percutian di Cameron Highlands 2012 54

Snap gambar dulu. Nak update di blog dan Facebook ni

Percutian di Cameron Highlands 2012 55

Nyam,nyam, dan nyam

Percutian di Cameron Highlands 2012 65

Jagung Mutiara memang terbaik

Percutian di Cameron Highlands 2012 84

InsyaAllah, murah rezeki next year kita terjah Pulau Langkawi pula ramai-ramai ya?

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Cameron Highlands saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

17 thoughts on “(Gambar) Percutian di Cameron Highlands 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.