Durian Crepe Sweet Chat, Midvalley

Semalam sempat singgahi di Sweet Chat Cafe, Midvalley.Lokasinya di 1st Floor, berhadapan dengan Metrojaya. Tertunailah hasrat di hati untuk mencuba Durian Crepe/Durian Pancake di sini. Saja mencari kelainan mencuba :

Durian Crepe Sweet Chat Midvalley 7

Kenapa nampak macam kurang Ceria ni?
Warnanya agak pucat

Durian Crepe Sweet Chat Midvalley 8

RM8.90 3 ketul, size 3/4 tapak tangan

Durian Crepe Sweet Chat Midvalley 13

Cuba sekali. Ngapp. Ngapp.

Review peribadi eyriqazz, rasanya biasa-biasa saje. Jauh lebih sedap Durian Crepe dari Irma London. Durian Crepe Irma London lebih besar, lebih gebu, lebih ceria, lebih fresh, dan yang paling penting, lebih murah. Compare to Sumptous Delicious, rasanya Durian Crepe Sumptous Delicious,The Garden lagi sedap. Isteri pun berpendapat sama, katanya, next time, tak perlu nak singgah sini lagi kalau nak pekena Durian Crepe, Order terus dari Irma London.

Sambil-sambil tu, order menu lain juga :

Durian Crepe Sweet Chat Midvalley 6

Bubur Pulut Hitam. RM6.90 . Sedap juga

Durian Crepe Sweet Chat Midvalley 15

Mango Mountain.RM6.90 . Pun Sedap

Durian Crepe Sweet Chat Midvalley 3

Tempatnya agak Santai. Β Open

Durian Crepe Sweet Chat Midvalley 4

Total termasuk tax

Durian Crepe Sweet Chat Midvalley 16

Staffnya patut dipuji

Berlaku satu Insiden, eyriqazz tertinggal kamera digital. Dah mula gabra, terjah sini kembali. Nasib baik staffnya jumpa dan simpankan. Tahniah atas sikap yang jujur.

P.s : Dalam banyak-banyak Durian Crepe yang pernah anda cuba, rekomenkan eyriqazz durian crepe paling sedap. Boleh la mencuba sekali.

P.s.s : Jemput meriahkan dan Join My Happy Moments Contest

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

24 thoughts on “Durian Crepe Sweet Chat, Midvalley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.