Bukan Mudah untuk Memenangi iPhone 5 Gadget Impian

Yup, bukan mudah untuk memenangi iPhone 5 Gadget Impian, contest yang dianjurkan oleh  Denaihati  dan di taja oleh eQurban.comStudioAksara.com,AbangEnsem.comAriffShah.comEizil.comSweetkurma.comAzri.myServerfreak.com dan Denai.my“ .

Pelbagai strategi eyriqazz perhatikan disusun oleh peserta, proaktif ataupun ada yang sudah berputus asa separuh jalan.

iPhone 5 Gadget Impian

Eyriqazz sendiri, tidak melepaskan peluang untuk join Contest ini. Strategi disusun selepas proses migration Eyriqazz.com bertukar wajah dari blogspot ke WordPress. Theme blog yang ditaja oleh Denaihati membuatkan Eyriqazz lebih bersemangat dan lebih proaktif kali ini.  Usaha tangga kejayaan. Kalah mencuba adalah lebih baik dari mengaku kalah terlebih awal.

Antara strategi Eyriqazz dengan faktor masa beronline yang agak terbatas (jangan jadikan ianya satu alasan), antaranya :

1. RM100 Give Away

 3. Fridge Magnet Give Away di Facebook Fanpage

4. Bekerjasama dengan Kak Ina KL dan Sumijelly anjurkan Contest ( Jemput Join SINI dan SINI )
6. Blogwalking
Suatu pelaburan dan juga strategi yang cuba dipraktikkan yang mungkin boleh digunakan di masa hadapan. Untuk Contest sebegini, Network antara faktor penting untuk meninggikan peluang untuk menang. Haah, melalui Cabaran dan Contest dan Strategi yang diatur inilah, eyriqazz boleh menilai diri sendiri dan juga rakan-rakan bloggers yang lain. Hukum karma, “What Goes Around, Comes Around” or pepatah Eyriqazz gaya GTO  ” Orang Berbudi, Kita Berbahasa, Orang Membantu, InsyaAllah di lain masa Eyriqazz akan cuba membalasnya”
Menang atau Kalah adat pertandingan. Pernah merasa menang hadiah bernilai ribuan ringgit, mahupun puluhan ringgit. Masing-masing ada kemanisan tersendiri. Kalau tidak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya kan?
P.s : Air Yang Tenang Jangan disangka tiada buaya. Contest Sebegini banyak tips dan pengalaman boleh dipelajari daripadanya. Tepuk dada, tanya selera…..

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

35 thoughts on “Bukan Mudah untuk Memenangi iPhone 5 Gadget Impian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.