Bloglist Setahun Dari Ciklaili.com

Berita baik buat semua blogger, mulai 1 Disember 2012 saya berbesar hati untuk  membuka senarai bloglist dan ia akan kekal di blog ini selama setahun (hingga 31 Disember 2013). Tujuan bloglist ini dibuka adalah untuk memberi peluang anda mempromosi blog di blog ciklaili.com disamping berkenal-kenalan dengan blogger lain.

2 langkah mudah untuk menyertai bloglist ini :
1) Buat satu entri dengan tajuk “Bloglist Setahun Dari ciklaili.com

Tuliskan apa saja tentang diri dan blog anda. Di dalan entri tersebut linkkan sekali mana-mana entri di blog ciklaili.com yang anda suka. Anda juga boleh nyatakan cadangan penambaikan untuk blog ini.

Contoh : “Saya suka dengan entri Bonus Raya Berganda..”

Tinggalkan URL entri anda tersebut di ruangan komen di SINI.
2) Like fanpage ciklaili.com.Itu saja.. Mudah, kan?
Ciklaili
Tentang Penulisciklaili.com seorang ibu,guru dan part time blogger yang agak berjaya. Diam-diam ubi berisi, itulah yang boleh eyriqazz katakan. Mampu menjana Income yang konsisten setiap bulan dengan blogging ( Earning Nuffnang RM4,404.14) dan juga salah seorang penaja “My Happy Moments Contest. Jangan lepaskan peluang ini untuk berada di bloglist Ciklaili.com yang mempunyai trafik melebihi 5K sehari (Yup, eyriqazz.com pun trafik tak setinggi ini).
silat
P.s : Jangan lepas peluang untuk join My Happy Moments Contest . Hadiah telah ditambah, pemenang pun turut ditambah.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Bloglist Setahun Dari Ciklaili.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.