Rindu Blogging Event

Serius, rindu detik sebegini. Maksud Eyriqazz, blogging event. Umm, sekarangni nampak event blogging semakin menyepi. Rasanya time tahun 2010 yang paling best, begitu banyak event blogging [ My Top 20 Events with Nuffnang in 2010]. Time sebeginila mula merindui saat-saat begitu teruja dengan event blogging :

Begitu bersemangat Je Jai time ni. Sanggup dia carikan sponsor baju..
“Sama-Sama kita Doakan Buat Je Jai

Rasa Macam Sifu je sekejap
Miss u guys,Robb Chew, Hana , Jen Atreyu yang semakin menyepi


Detik Pertama Geng Talibarut bersua muka
Dah lama takde event blogging untuk “Parenting Blogger”
The Best Event yang pernah eyriqazz hadiri

Hensem kan Je Jai time ni?
– Be strong bro, tanpa bro di event blogging now, rasa macam agak sepi dan kurang seri-
Dalam air pun boleh join event…Bestkan dulu?
My Pinky Moments
Beriya-riya Hanis Zalikha nak bergambar denganku time ni
Skangni bila dia dah terlampau famous, jeling pun tidak eyriqazz (hahaha, ayat tipu, dari dulu pun memang Hanis tak menjeling eyriqazz)
Serius, walaupun dah ada anak dua sekarang, tetap merindui event-event seperti dulu… Nuffnang, bila agaknya next event yang menarik ya?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

26 thoughts on “Rindu Blogging Event

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.