Riang Ria di Sunway Lagoon

Semalam, ada hari keluarga di Sunway Lagoon. Bukan main gembira lagi Alisya dapat main air di sana. Sayang, tak dapat bawa Azim sekali kerana dia demam. Tinggalkan kat Mak mertua. 
 

Saya Suka Mandi Manda

Tembakk!! jangan Lari

Isi air dulu

Issh, kemana papa ni?
Bawa bola dari rumah

Sejukk!!

Seronok, kawan-kawan pun ramai

Mama : Jom Balik?

Alisya : X Nak..

Misi 6 Pax …Tarik,tarik….

Happy mandi manda dengan Anak SharingInfoz
Air yang tenang jangan disangka tiada…

Sampai taknak balik dibuatnya
Terjunn..
 
Hari tiba-tiba macam nak hujan

Jomla balik Alisya
Xnak, xnak balik…

Nak mandi-manda lagi
Sempat terjah yang pantai dan Swimming pool je semalam. Lepas tu hujan lebat…

Tertidur kepenatan anak Papa
.
Hujan
Anyway, Jika ingin menempah hotel di Selangor, saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.
 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “Riang Ria di Sunway Lagoon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.