Michelin Pilot Experience 2012 – The End

Final part, Michelin Pilot Experience 2012. Once in a lifetime opportunity, kejap pula rasa masa berlalu :

Tak sabar pula eyriqazz nak naik podium. No. 1 tu rasa-rasanya milik eyriqazz kot
Ehem-ehem, tengok piala dulu. Sabar ya encik piala
Ole-Ole dari Michelin
Hensemnya mamat tu. Macam ku kenal, tapi di mana ya?
Ehh,ehh,apsal orang lain yang naik podium ni?
Huk3, bukan rezeki ku..Eden sekadar di tempat ke-4 (nak sedapkan ati)
Team dari Malaysia. Best place,tempat ke-3 dan ke-4 (eyriqazz)
Happy time.
Bergambar dengan pemenang yang merampas kejuaraan dari eyriqazz

Sayala pemenang sebenar
Best-best
Selamat tinggal jaket
Michelin Pilot Experience, once a lifetime opportunity
Antara pengalaman terindah tahun ini

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

8 thoughts on “Michelin Pilot Experience 2012 – The End

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.