iPhone 5 Gadget Impian

by eyriqazz on 6 November 2012

in contest

iPhone 5 Gadget Impian memang menjadi impian ramai. Salah satu smartphone yang menjadi pilihan bagi pelbagai golongan, tidak kira yang masih muda ataupun sudah berusia dek kerana ciri-cirinya yang unik, canggih, dan menepati citarasa pelbagai golongan usia.

Sudah semesti, smartphone ini turut menjadi impian eyriqazz untuk memilikinya. Keunikan dan lebih memudahkan dalam urusan harian dan juga berblogging.

 

 

iPhone 5 gadget impian

 

Tuan Denaihati yang dermawan

Contest menarik iphone 5 menjadi taruhan

Sudah semesti menjadi idaman

Jujur sekiranya saya mengatakan Iphone 5 ini antara gadget yang menjadi impian ramai, termasukla diri saya sendiri.
Senarai semua entri iPhone 5 yang ada di blog Denaihati :
7. Lain-lain entri on IPhone5 dari Denaihati.com, Click Here


Kenapa Saya Nak Sangat Dengan Iphone 5 :

1. Spesifikasinya yang menarik , sesuai dengan blogger tegar macam Eyriqazz.
2. Blogger Hebat @ Ariffshah dan Fazreen pun turut rekomenkan Iphone 5 kepada Eyriqazz.
3. Current Phone – Nokia Cap Ayam , RM70 (dah guna lebih setahun)
Rasanya dah sampai masanya beralih ke arah yang lebih “Smart” dan “Menawan”
4. IPAD 2 dah menjadi milik Alisya. On the go, eyriqazz perlukan something untuk menggantikannya
Yes, Iphone 5 menepati requirement.Alisya happy, Papa happy
5. Dah beratur panjang untuk Blackberry Curve 9320 dulu, tapi cancel last-last minute
Rasanya ada phone yang lebih sesuai. Yup, Iphone 5 laa…

 

6. Dah join macam-macam Contest, dah menang macam-macam hadiah utama i.e. TV,Pakej percutian,IPAD 2 etc. Tapi, tak pernah lagi menang hadiah utama dari Denaihati. Hahaha,so, cuba lagi,lagi dan lagi. Hidup kena berani untuk gagal kan? Barula kejayaan dapat dicipta.
7. Last but not least, masih belum mampu nak beli sendiri. Bajet yang ada dengan kumpul untuk yang lebih penting i.e. simpanan masa depan anak-anak, insurans, bajet rumah ketiga, etc…So, orang mengantuk disorongkan bantal, mestila mahu memiliki hadiah yang canggih dan menarik ini kan?
P.s : Jom sama-sama joini Contest iPhone 5 Gadget Impian dari denaihati.com . Denaihati ni suka berikan kejutan, manalah tau,dari satu, 10 hadiah ditambahi nanti?
Senarai Tugasan :
Tugasan Pertama  dan Kedua - Cabaran G+ dan SEO
Tugasan Ketiga – Undian dari Pembaca
Strategi dijalankan Eyriqazz untuk memenagi iPhone 5 Gadget Impian :
Contest iPhone 5 Gadget Impian anjuran Denaihati di taja oleh eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, Sweetkurma.com, Azri.my, Serverfreak.com dan Denai.my
  • amad zuddento 21 December 2012 at 1:05 am

    yok teruskan encik yang saya tak kenal!
    amad zuddento recently posted…Karier Sidang Majalah Eternity – TQ Kak Aishah & Media Glam!My Profile

    • eyriqazz 27 December 2012 at 5:27 pm

      terimakasih…
      eyriqazz recently posted…Vote dan Menang Hari²-27/12/12My Profile

  • My Happy Moments | Nadot's Words 22 December 2012 at 10:28 am

    [...] ” Contest My Happy Moments dianjurkan Eyriqazz.com bagi menyahut Cabaran iPhone 5 Gadget Impian [...]

  • My Happy Moments | Puanbee.com 22 December 2012 at 10:10 pm

    [...] ” Contest My Happy Moments dianjurkan Eyriqazz.com bagi menyahut Cabaran iPhone 5 Gadget Impian “ [...]

  • ayuarjuna 23 December 2012 at 5:28 pm

    gluck bro…support u
    ayuarjuna recently posted…Comeynya Bila BertudungMy Profile

    • eyriqazz 27 December 2012 at 10:03 pm

      thanks ayu
      eyriqazz recently posted…(Video) Malaysia Fear Factor House Challenge – Bloggers & Public Edition at Sunway PyramidMy Profile

  • kak ina kl 23 December 2012 at 5:37 pm

    258
    anak comel kamu tu pegang bunga pahar
    kak ina kl recently posted…Kemana Tumpahnya Kuah Kalau Tidak Ke NasiMy Profile

  • [...] 1 – Klik G+ entri ini http://www.eyriqazz.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html ( dibawah entri tersebut atau di bahagian Sidebar bawah button Search [...]

  • MamaYatie 24 December 2012 at 11:49 am

    chaiyok3x!!

  • Nia 24 December 2012 at 6:31 pm

    Saya nombor 269.
    Kena komen kat sini ke atau dekat entry yang peluang beriklan tu yek?
    Saya dah vote juga di blog denaihati guna akaun niawp.
    Nia recently posted…Set Breastfeeding : Vitamin Ibu MenyusuMy Profile

    • eyriqazz 24 December 2012 at 7:55 pm

      orite..shortlisted….

    • eyriqazz 28 December 2012 at 7:11 pm

      Dekat entri promosi untuk beriklan tu nia
      eyriqazz recently posted…Bila Selebriti Melawan KetakutanMy Profile

  • gieyana 24 December 2012 at 7:21 pm

    Gelak sy dgn hset cap ayam eyriqazz…ekekeke..:-)
    gieyana recently posted…Weekend : Treatment bersama2 dgn mengukur keluasan shopping complex..~~My Profile

  • gieyana 24 December 2012 at 7:27 pm

    Gd luck k..G+ 271..:-)
    gieyana recently posted…Weekend : Treatment bersama2 dgn mengukur keluasan shopping complex..~~My Profile

  • Hari Terakhir, Hadiah Menanti | Eyriqazz.com 24 December 2012 at 8:49 pm

    [...] terakhir Cabaran iPhone 5 Gadget Impian. Perjuangan tetap diteruskan walaupun peluang untuk menang nampak agak tipis bagi [...]

  • kak ina kl 24 December 2012 at 9:57 pm

    klik G+ 276
    kak ina kl recently posted…Kemana Tumpahnya Kuah Kalau Tidak Ke NasiMy Profile

  • [...] iPhone 5 Gadget Impian | Eyriqazz.com 22 December 2012 at 12:59 pm [...]

  • [...] G+ entri iPhone 5 Gadget Impian (angka akan bertambah, currently [...]

  • akhil 25 December 2012 at 5:31 pm

    gud luck utk kontest iphone ni bro!!
    akhil recently posted…Zizan Raja Lawak Difitnah Terlibat Demonstrasi AES di Sri Pentas TV3My Profile

    • eyriqazz 25 December 2012 at 5:32 pm

      thanks…sudi2kan G+ dan undi eyriqazz ya…

  • norinaomar 25 December 2012 at 6:41 pm

    patutlah saya dah lama tak tengok new entri blog bro eyriqazz kat dashboard saya.Rupanya dah lain..rasanya saya kena subscribe dengan email ni

  • blog pendidikan 25 December 2012 at 8:50 pm

    sukses nih, untuk contes iPhone 5 Gadget Impian

  • lov 25 December 2012 at 9:28 pm

    yey lov da 292 …can’t wait 4tomorrow
    lov recently posted…PLEASE FORGIVE MEMy Profile

  • dhanianBlogspot 26 December 2012 at 12:35 am

    Salam Abang ,Blog eyriqazz is Best
    dhanianBlogspot recently posted…KARI-NGERI ! Bagai Pinang Dibelah DuaMy Profile

  • lov 26 December 2012 at 8:41 am

    yey lov G+299 pg nih….ingtkn dpt yg ke 300 tp xdpt … hahahahah

    Hrp Eyriqazz menang!! yey!
    lov recently posted…PLEASE FORGIVE MEMy Profile

  • ajumohit 26 December 2012 at 4:43 pm

    dah klik button ke 301
    ajumohit recently posted…Segmen Eyriqazz : Ada Apa Dengan Nama Blog?My Profile

  • iPhone 5 Gadget Impian | Shafiq Cal 27 December 2012 at 12:14 am

    [...] iPhone 5 Gadget Impian memang menjadi impian ramai. Salah satu smartphone yang menjadi pilihan bagi pelbagai golongan, tidak kira yang masih muda ataupun sudah berusia dek kerana ciri-cirinya yang unik, canggih, dan menepati citarasa pelbagai golongan usia. [...]

  • My Happy Moments | AkuBiomed 27 December 2012 at 1:55 am

    [...] Contest My Happy Moments dianjurkan Eyriqazz.com bagi menyahut Cabaran iPhone 5 Gadget Impian “ [...]

  • topmum 27 December 2012 at 10:02 am

    good luck to u!!
    topmum recently posted…Beauty Review Produk COSMODERMMy Profile

  • lov 27 December 2012 at 1:49 pm

    wow its G+322 today
    lov recently posted…PLEASE FORGIVE MEMy Profile

  • kak ina kl 27 December 2012 at 9:02 pm

    332 G+
    kak ina kl recently posted…Top 10 Link Referrer Denaihati.com Bulan September, Oktober, November 2012My Profile

  • cik siti 28 December 2012 at 4:55 pm

    nak jugak pakai iphone5,….heee
    cik siti recently posted…sihat dan tambah incomeMy Profile

  • Zarul Umbrella 28 December 2012 at 6:07 pm

    hoho all the best bro…
    Zarul Umbrella recently posted…Pengalaman Mendaki Bukit BrogaMy Profile

    • eyriqazz 28 December 2012 at 7:13 pm

      thanks bro atas sokongan…
      eyriqazz recently posted…Bila Selebriti Melawan KetakutanMy Profile

  • [...] pengalaman, Apa yang Saya perolehi sepanjang iPhone 5 Gadget Impian dan juga pengalaman daripadanya [...]

  • Boyz_ed 29 December 2012 at 7:14 pm

    Hoho ! Beratur panjang tu.. Adeihh.. Rasa nak join juga lain contest iPhone 5 ni.. Yeah ! (Y)
    Boyz_ed recently posted…Gambar Comel Wawa Zainal BertudungMy Profile

  • Khairul Bariah Salleh 30 December 2012 at 3:36 pm

    G+ 367..gud luck..:-)
    Khairul Bariah Salleh recently posted…SEGMEN: BLOGLIST MAMA KAYBEE 2013My Profile

  • lov 30 December 2012 at 8:10 pm

    lov was here at 8.15 pm wit 368G+

    gud luck!!
    lov recently posted…SAPE TAU PETUA UBAT BATUK MUJARAB?My Profile

  • E'raz Fadli 31 December 2012 at 4:13 pm

    Dah klik G+ semalam dgn no. 364..
    E’raz Fadli recently posted…Segmen Eyriqazz : Ada Apa Dengan Nama Blog?My Profile

  • Nieda 31 December 2012 at 5:27 pm

    terima kasih berkunjung.

    telepon pintar tuannya mesti pintar juga.
    good luck

  • Peserta iPhone 5 Gadget Impian & Jumlah +1 31 December 2012 at 5:40 pm

    [...] Hariz Bro Zulkbo Azizwan Hisham Saljuhumairah Dulu Lain Sekarang Lain AUC dot com Eyriqazz Nasique Hafizmd Nak Bebel Sharidawati Are_rull Alin Marlini Ummi Hanie [...]

  • My Happy Moments | Jurugambar Perkahwinan 31 December 2012 at 9:42 pm

    [...] ” Contest My Happy Moments dianjurkan Eyriqazz.com bagi menyahut Cabaran iPhone 5 Gadget Impian ” [...]

  • sensasi2020 1 January 2013 at 2:27 am

    Semoga berjaya brooo…….dan selamat tahun baru 2013.
    sensasi2020 recently posted…Selamat Tahun Baru 2013My Profile

  • topo 1 January 2013 at 1:00 pm

    apa nama model nokia cap ayam tu ye? aku memang tengah cari telefon cap ayam sekarang ni.. keypad dia macam best je boleh msg sambil tutup mata
    topo recently posted…Gambar 10,000 Kuntum Bunga Ros Merah yang Sangat CantikMy Profile

    • eyriqazz 1 January 2013 at 1:22 pm

      Tak pasti apa model tu ..Harganya around RM60-70 masa beli dulu.okla kalau setakat nak buat phone dan sms…

  • adeeya 14 January 2013 at 12:14 pm

    hi hi. my weekend was great, hehe :) goodluck btw :)
    adeeya recently posted…Happy WeekendsMy Profile

  • Izzuddin Fauzi 23 January 2013 at 1:36 am

    Goodluck G+ :)

  • [...] Penaja, tiadalah hadiah untuk iPhone 5 Gadget Impian kan? Entri ini eyriqazz dedikasikan buat semua penaja contest tersebut. Jom berkenalan dengan [...]

  • […] iPhone 5 Gadget Impian […]

  • […] iPhone 5 Gadget Impian […]

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

1 2 3

Previous post:

Next post: