iPhone 5 Gadget Impian

iPhone 5 Gadget Impian memang menjadi impian ramai. Salah satu smartphone yang menjadi pilihan bagi pelbagai golongan, tidak kira yang masih muda ataupun sudah berusia dek kerana ciri-cirinya yang unik, canggih, dan menepati citarasa pelbagai golongan usia.

Sudah semesti, smartphone ini turut menjadi impian eyriqazz untuk memilikinya. Keunikan dan lebih memudahkan dalam urusan harian dan juga berblogging.

 

 

iPhone 5 gadget impian

 

Tuan Denaihati yang dermawan

Contest menarik iphone 5 menjadi taruhan

Sudah semesti menjadi idaman

Jujur sekiranya saya mengatakan Iphone 5 ini antara gadget yang menjadi impian ramai, termasukla diri saya sendiri.
Senarai semua entri iPhone 5 yang ada di blog Denaihati :
7. Lain-lain entri on IPhone5 dari Denaihati.com, Click Here


Kenapa Saya Nak Sangat Dengan Iphone 5 :

1. Spesifikasinya yang menarik , sesuai dengan blogger tegar macam Eyriqazz.
2. Blogger Hebat @ Ariffshah dan Fazreen pun turut rekomenkan Iphone 5 kepada Eyriqazz.
3. Current Phone – Nokia Cap Ayam , RM70 (dah guna lebih setahun)
Rasanya dah sampai masanya beralih ke arah yang lebih “Smart” dan “Menawan”
4. IPAD 2 dah menjadi milik Alisya. On the go, eyriqazz perlukan something untuk menggantikannya
Yes, Iphone 5 menepati requirement.Alisya happy, Papa happy
5. Dah beratur panjang untuk Blackberry Curve 9320 dulu, tapi cancel last-last minute
Rasanya ada phone yang lebih sesuai. Yup, Iphone 5 laa…

 

6. Dah join macam-macam Contest, dah menang macam-macam hadiah utama i.e. TV,Pakej percutian,IPAD 2 etc. Tapi, tak pernah lagi menang hadiah utama dari Denaihati. Hahaha,so, cuba lagi,lagi dan lagi. Hidup kena berani untuk gagal kan? Barula kejayaan dapat dicipta.
7. Last but not least, masih belum mampu nak beli sendiri. Bajet yang ada dengan kumpul untuk yang lebih penting i.e. simpanan masa depan anak-anak, insurans, bajet rumah ketiga, etc…So, orang mengantuk disorongkan bantal, mestila mahu memiliki hadiah yang canggih dan menarik ini kan?
P.s : Jom sama-sama joini Contest iPhone 5 Gadget Impian dari denaihati.com . Denaihati ni suka berikan kejutan, manalah tau,dari satu, 10 hadiah ditambahi nanti?
Senarai Tugasan :
Tugasan Pertama  dan Kedua - Cabaran G+ dan SEO
Tugasan Ketiga – Undian dari Pembaca
Strategi dijalankan Eyriqazz untuk memenagi iPhone 5 Gadget Impian :
Contest iPhone 5 Gadget Impian anjuran Denaihati di taja oleh eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, Sweetkurma.com, Azri.my, Serverfreak.com dan Denai.my

Comments

Trackbacks

  1. […] Gambar di atas adalah antara gambar yang paling membuatkan aku gembira. Dan yang paling pasti, adalah gambar yang menjadi kenangan abadi antara aku dan isteri. Untuk Adam dia kecik lagi, tapi untuk Aisy masa ini dia masih didalam perut ibu. he he. Untuk cerita lebih lanjut kat sini Dengan rasminya aku tag 3 rakan blogger yang lain supaya sempat untuk join contest ini.. 1 – Mie 2 – Kak Sha 3 – Sohoque Jangan lupa undi eyriqazz dan aku dalam contest iphone 5 gadget impian! he he.. Contest My Happy Moments dianjurkan Eyriqazz.com bagi menyahut Cabaran iPhone 5 Gadget Impian […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing