Income Affiliate Pertama dari JomNiaga

Berjinak-jinak dengan Program Affiliate Jomniaga bulan lepas selepas terpengaruh dengan Pakcik Goyang. Sebulan berlalu, merasa juga Income Affiliate Pertama dari Jomniaga :

 


RM62. Income Pertama yang masuk ke Akaun Maybank
 
Alhamdulillah, bolehla buat Modal Untuk Pelaburan Hartanah  Ke-3, InsyaAllah, sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan?. 

RM160 Income Affiliate sepanjang tempoh sebulan yang lepas
 
Payment akan dimasukkan secara berperingkat. Charge RM2 dikenakan untuk interbank transfer . Okla, baru nak berjinak-jinak dengan Program Affiliate ni. 
 
Antara Ebook yang berjaya Eyriqazz jual dan mendapat hasil sepanjang bulan lepas antaranya :
 
1) Pelaburan Hartanah Tanpa Modal
Agak sukar untuk membuat Pelaburan Hartanah tanpa modal, namun ianya tidak mustahil jika kena pada caranya. Lebih mudah, meminimumkan jumlah modal untuk membeli hartanah.
 
Eyriqazz sendiri, rumah Pertama dibeli bolehla dikatakan tanpa modal. Langkahnya ada diterangkan dalam salah satu cara di Ebook di atas. 

Tak sangka, di ranking Pertama pula untuk Ebook ini. Yup, Ebook No. 2 ini banyak membantu eyriqazz untuk kembali menyusun strategi penulisan entri blog yang lebih berkesan disamping “Blog Smarter and Earn Better Income”. Kalau tak percaya, korang tryla beli dan jika tidak menepati citarasa dan tidak seperti Eyriqazz katakan, boleh minta wang anda dikembalikan kerana “Produk-produk digital di Jomniaga mempunyai tempoh jaminan pulangan wang selama 30 hari”
 
3) Tips Anak Pintar –> http://goo.gl/hplkk

Sempat baca ebook ini, Alhamdulillah banyak tips berguna yang eyriqazz boleh praktikkan dalam membesarkan anak-anak. 

 
Apapun, masih bertatih lagi dari Affiliate ni, tak boleh nak lawan :

Top Affiliatte Malaysia. Tengokla Pakcik Goyang di tempat ke-8 tu, confirm Income at least 4 angka tu
Eyriqazz? No. 8 bukan, no. 84 ya…Hik3…
 
Alhamdulillah, satu lagi Cabang Side Income buat Eyriqazz selain dari Nuffnang, ChurpChurp, Google Adsense, dan etc. Kalau nak bersara awal  macam Pakcik Goyang , kenalah pelbagaikan Side Income sedia ada dan teruskan berusaha dan menyusun strategi kan?
 
P.s : Idea sentiasa ada selepas khatamkan Ebook 37 Teknik Luar Biasa Hapuskan Masalah Kekeringan Idea ini. Good for me, good for my readers, good for my future n “give it a try ya..”

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

29 thoughts on “Income Affiliate Pertama dari JomNiaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.