Homestay di Cameron Highlands

Mencari homestay di Cameron Higlands untuk percutian bulan depan. Plan nak bawa 2-3 keluarga dari kampung. Nak menginap di hotel, tak mampu rasanya. Mahu cecah at least 4 angka.

 

Any suggestion homestay dengan harga yang murah/berpatutan di Cameron Highlands? Or any website untuk boleh cari homestay ini? Atau ada saudara mara or rakan-rakan yang mengusahakan homestay di sana? InsyaAllah, akan eyriqazz promosikan sekali homestay tersebut di blog eyriqazz.Cadangan dari Pembaca Blog :
Pencarian diteruskan, antara website lagi yang boleh dijadikan rujukan antaranya Mudah.my dan Ibilik.my untuk mencari homestay ini.Finally, dapat juga Homestay di Tanah Rata, Cameron Highlands 3 hari 2 malam, RM520 hasil dari pencarian di Mudah.my. InsyaAllah akan dikongsikan pengalaman di sana nanti.
Updated :
Homestay Cameron Highlands 6
Harga around Rm230-300 semalam, 3 bilik fully furnished
Anyway, Jika ingin menempah hotel di Cameron Highlands saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Comments

  1. ♥♥azatiesayang ♥♥ says

    Salam eyriqazz..klu dpt homestay lg syok kan..leh 2-3 family join.Biasa la klu cuti sekolah,memanjang penoh jer..:(

  2. says

    Try carihomestay.net

    Look at the ‘find homestay’ link on the left side, click Pahang and akan keluar list of places in Pahang, including Cameron Highland.

    Good luck! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing