Fear Factor Selebriti Malaysia

Fear Factor Selebriti Malaysia di Astro Ria
Bulan depan bakal ke udara
Aaron Aziz sebagai pengacara
30 Selebriti bakal berentap di sana
Antara artis yang bakal berentap antaranya Jehan Miskin, Elfira Loy, Akim AF7, Dafie, Didie Elias, dan ramai lagi. Umm, siapakah artis yang menjadi pilihan saya?
Adakah Elfira Loy menjadi pilihan?  ( Kredit picture Here)
Bukan si Cantik Jelita ini yang menjadi pilihan saya. Pilihan saya adalah :
Jehan Miskin & Mejar Dr. Faiz
Fuhh, nampak badan ketak-ketak dan agak mantap pasangan ini. Their Biggest Fear adalah “Fitness Level” . Nak juga tahu macam mana mereka encounter masalah tersebut, kot-kot boleh eyriqazz praktikkan .
Siri Baru, satu kelainan dari Astro. Antara expectation saya untuk Fear Factor Selebriti Malaysia ini antaranya :
#Rahsia Sihat dan Macho macam Aaron Aziz
Harap-harap adalah perkongsian dan rahsia dari Pengacara Fear Factor Selebriti Malaysia ini. Yerlah, sebagai penonton, Aaron Aziz ini bolehla dikatakan “role model” untuk menjadi seorang bapa yang lebih berkeyakinan, sihat, dan nampak lebih bertenaga.
#Fitness Tips dari Celebriti 
Jadi artis bukan mudah kan? Kadang-kadang jadual waktu pengambaran yang sampai pukul 2-3 pagi, tentulah menguji kesabaran, fizikal dan mental kan? So, kongsi-kongsikanla tips sebegini ya?
Selain itu, sebagai bakal penonton sudah pasti saya nanti-nantikan agar adanya kejutan (takdelah boring sangat nak menonton kan?), Cabaran yang menguji both fizikal dan mental, Rahsia Kejayaan pemenang dan waktu Siaran yang sesuai untuk ditonton seisi keluarga. Cadangan saya, di hujung minggu (Jumaat-Ahad, antara pukul 9 hingga 11 malam).
Yieza, Come on Fear Factor Selebriti Malaysia. Serlahkan satu kelainan buat penonton. Lebih lanjut :

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

35 thoughts on “Fear Factor Selebriti Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.