Dikir Kartun

Semalam menghadiri Family Day syarikat di Sunway Lagoon. Setiap department wajib membuat persembahan. Eyriqazz pun join sekali, department kami mempersembahkan Dikir Kartun :


Getting Ready. Ewah, siap ada Prop lagi

Macam nak pi sembahyang terawih je?

Jelas nampak 6 pax kalau dari belakang ni
Getting ready

Tukang mengarut in Action
Ewa bule…Ewa Bule…Ewa Bule teraju tigo

Hari ini…Pagi ini… Sunway Lagoon bersama kita

Ewahh, goyang jangan tak goyang

Dengarkanlah dari kami…Dikir kartun untuk semua
I can’t sing, I can’t dance but I can do it…Hik3
Mamat belakang biru-biru tu tak nampak muka …Hahaha..

Ewa Bule, ewa bulee…

Kami tak kuat dan kami tak besar, bila bekerjasama semua jadi mudah (aksi wonderpet)

Perghh, naik serak suara dibuatnya

Happy mode..Dangdut jom

Jeng, jeng, jeng ,jeng….Bukan main lagi bila diberi peluang beraksi
6 Persembahan dari 6 Department, kami di tempat ke-3
Ok la kan? 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

18 thoughts on “Dikir Kartun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.