Cara Mudah Buat Duit

Cara Mudah Buat Duit, eyriqazz terserempak semasa di Legoland Malaysia :
 

Extreme Shot. Masukkan bola ke dalam net
1 bola RM10, 3 bola RM20
Satu hadiah setiap pemain saja

Hadiahnya, patung harimau di atas. Eyriqazz rasa harganya maybe around RM200-RM300 satu
 
Sempatla eyriqazz layan tengok gelagat pengguna di sini dalam 10 minit. Adalah dalam 30 orang yang mostly ambil 3 bola. Dalam 30 orang itu, rasanya seorang saja yang berjaya masukkan bola dan memenangi hadiah. 
 
Payment = 30 x 30 = RM900
Kos = RM200-300
Untung kasar 10 minit = RM600
 
Fuhh, untung kasar dalam RM600? Itu baru dalam 10 minit? Kalau sehari, mahu cecah 5 angka. Target customer pula, mostly orang yang sememangnya “Middle Income” dan Orang kaya. Kalau tak, manakan mampu masuk Legoland Malaysia kan?
 
Eyriqazz? Eyriqazz tak mencuba coz eyriqazz rasa macam berjudi je. Chance untuk menang kurang dari 10%, membazirje rasa buang duit baling bola 3 kali RM20. Baik eyriqazz beli makanan .Lepas lunch eyriqazz untuk 4 hari.
 
Umm, Cara Mudah Buat Duit? Tapi, adakah kena dengan caranya yang macam menggalakkan Perjudian?Ada yang eyriqazz nampak, mak bapa Melayu kasi anak-anak main walhal baling separuh pun tak sampai. What a waste of money. 
P.s : Cara Mudah Buat Duit, better safe than Sorry….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

19 thoughts on “Cara Mudah Buat Duit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.